Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclis Başkanı Zeki Yurtbay, odada yaklaşan seçimler öncesinde Meclis Başkanlığı görevi için aday olduğunu açıkladı.
Zeki Yurtbay yaptığı açıklamada, 7 Şubat 2009 tarihinde başlayacak olan seçim sürecinde Meclis başkanlığı´na yeniden aday olduğunu açıkladı. Seçilen yönetim kurulunun göreve geleceği tarihten itibaren ilçenin daha da çaba sarf etmesi izin çalışacağına inandığını kaydeden Yurtbay, "Çaycuma kamuoyunun da çok yakından bildiği gibi ÇTSO seçim süreci başlamış bulunmaktadır. Bu süreç 7 Şubat 2009´da yapılacak olan ilk kademe seçimleriyle devam edecektir. ÇTSO yönetimine aday olan arkadaşlarımızın hepsinin de
Çaycuma´mızın daha da gelişmesi konusunda ortak kanaate sahip olduklarına ve yönetime geldiklerinde bu doğrultuda çalışmalar yapacaklarına ilişkin inancım tamdır. Bu nedenle de ÇTSO´da seçim çalışmaları yürüten tüm arkadaşlarıma aynı mesafede bulunduğumu tekrar ifade ediyorum. Halen ÇTSO devam ettirdiğim Meclis Odası Başkanlığı´na bu dönemde adayım" dedi.
ÇTSO Başkan adayları basın açıklamalarında Meclis Başkanı olarak Zeki Yurtbay´ı göstermiş, Yurtbay´da tüm adaylara eşit mesafede olduğunu açıklamıştı.
Editör: Pusula Gazetesi