THK Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Kartal, TSO Kdz Ereğli Yönetim Kurulu Üyesi ve THK üyesi Ali Çetin, Türk ile birlikte Metal Sendikası Şube Başkanı Yusuf Odabaş´a yeni hizmet binası dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan THK Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş´ın şahsında tüm sendika üyelerine hayırlı uğurlu olmasını dileyerek Türk Metal Sendikasının Kdz Ereğli´de önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu, THK Şubesi olarak her zaman emeğin, emekçinin ve ERDEMİR işçisinin yanında olduklarını belirterek, ERDEMİR işçisinin her Ramazan ayında fitre zekat konusunda THK´ye yapmış oldukları fitre zekat yardımlarından dolayı beş paydaş kurum adına Türk Metal Sendikası üyelerine teşekkür etti.
Kdz Ereğli´nin gündemi ile ilgili karşılıklı görüş bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette konuşan Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş´da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek THK Şube Başkanı Muhammet Likoğlu´na teşekkür etti.
Ziyarette ayrıca THK Kdz. Ereğli Şube Başkanı Muhammet Likoğlu, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş´a THK´yi tanıtıcı çeşitli hediyeler ve ziyaret anısına THK´nin şiltini takdim etti.
Editör: Pusula Gazetesi