Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan; Çaycuma&[#]8217;ya bağlı Çömlekçi, Çayır, Çomranlı ve Taşçılı köylerini ziyaret etti. Candan&[#]8217;a köy gezilerinde Çaycuma İlçe Başkanı Bünyemin Bostancı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Alagöz ve il genel meclis üyeleri eşlik etti.


Hem seçimlerde verilen desteğe teşekkür etmek hem sorun ve talepleri yerinde dinlemek amacıyla ilçeye ziyaret gerçekleştiklerini ifade eden Candan; &[#]8220;Son günlerde Terör olayları ve Van depremi oldukça Türk halkının moralini son derece bozmuştur. Hükümetimiz bu yaraları en kısa zamanda saracak kadar güçlüdür&[#]8221;dedi.


Ercan Candan köy ve belde gezileri vesilesiyle kucaklaştıkları vatandaşların ilgisinden çok memnun olduklarını ifade ederek görev süresince sık sık Zonguldak turlarına çıkacaklarını belirtti. Candan, &[#]8220;Zonguldak&[#]8217;ı ve Zonguldaklıya olan tutkumuz, bizi hizmet etmeye daha çok sevk ediyor&[#]8221; dedi.


AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı yaptığı konuşmada şunları söyledi;&[#]8220; 12 Haziran seçimlerinde milletvekili adaylarımızla birlikte bu köylerimize yalnız seçim zamanı değil seçimden sonra da vekillerimizle birlikte gelerek sorunlarınızı çözeceğiz demiştik. Biz Parti olarak verdiğimiz sözleri yerine getirmek için buradayız.&[#]8221;


Taşcılı Köy Muhtarı Sadullah Beklen ise köylerinde okul olmamasından ve sık sık elektriklerin kesintisinden şikâyet etti.


Muhtarın isteğine karşılık veren Milletvekili Candan; &[#]8220;Tabi ki tüm köylerimizin istekleri var. Okul ve elektrik ile ilgili sorunları en kısa zamanda çözecek güçteyiz. Okul için ise bunu yetkililerle bir araya gelip prosedürler ne ise görüşüp en kısa zamanda çözmek için çalışacağım. Daha seçimler geçeli beş ay oldu. Bu süreç içersinde hiç boş durmuyoruz, Filyos Vadisi&[#]8217;ne ağırlık verdik. 2012 yılının mayıs, haziran aylarında çalışmalarımıza başlayacağız. Çaycuma&[#]8217;nın nüfusu bu projelerle 150 bini geçecektir. Yani Çaycuma bir kent merkezi olacaktır&[#]8221; şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi