CHP Çaycuma İlçe Örgütü yaptığı program çerçevesinde bayramı yoğun bir şekilde geçirdi.


Bayramın ikinci günü Velioğlu ve Gemiciler Mahallelerinde, Yolgeçen Köyü, Güzeloğlu Köyü, Serdaroğlu Köyü ve Yumuklar Mahallesi, Sandallar Köyü ve Çamlık Köyü güzergahındaki kahvelerde bayramlaşma yapıldı. Nebioğlu Beldesi&[#]8217;ne misafir gelen Erkan Haberal ve beraberindeki heyeti, Saltukova Belde Başkanı Ünal Koşar ve Belediye Başkanı Ertan Aydoğan ile birlikte gezdiren partililer hem bayramlaştı hem de halkın sorunlarını dinledi.


İlçe örgütü bayramın üçüncü günü Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan ve belde örgütünü yanına alarak Gemiciler Kabuklar Mahallesi bayramlaşması ve yemeğine katıldı. Ardından Dursunlar, Kızılbey, Hacıibadi, Handiller,Yazıköyü.güzergahlarındaki kahvehanelerde halkla buluşarak bayramlaştı.


Bayramın dördüncü günü Çomranlı Köyü&[#]8217;nde hem cenazeye katılıp hem halkla bayramlaşan partililer, Ayvazlar, Burunkaya, Esenlik, Dağüstü, Horcinaz Köyleri&[#]8217;nde tüm kahvehaneleri dolaşarak halkla bayramlaştı.


CHP İlçe Başkanı Umut Başoğlu; &[#]8220;Yaptığımız gezilerde bizlere eşlik eden yönetim kurulu üyelerimize, Belediye Başkanımıza, il genel ve belediye meclisi üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, en sade üyemizden, delegelerimize, partili, partisiz tüm vatandaşlarımıza, emeği geçen herkese saygılarımla teşekkür ederim&[#]8221;diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi