Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çaycumaspor&[#]8217;a ait durak yerinde şoför esnafının sorunlarıyla ilgili toplantı yaptı. Toplantıya Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, Çaycuma Şoförler Odası Başkanı Barbaros Uçar ve yönetim kurlu üyeleri, Kooperatif Başkanları ve şoför esnafı katıldı.


Toplantıda söz alan Belediye Başkanı Mithat Gülşen, öncelikli sorunlarının oto park olduğunu belirterek; &[#]8220; PTT Hizmet binası karşısında Belediyemize ait arsa üzerine oto park yapımı ile ilgili olarak projeyi hazırlattık, paramız hazır. Çaycuma&[#]8217;da yaklaşık 25 bin araç var. En kısa süre içinde oto park yapımına başlamayı planlıyoruz&[#]8221;dedi.


Şoför esnafının sıkıntılarını bildiklerini ve çözüm için Kaymakamlık, Emniyet, Şoförler Odası ve Belediye olarak ortak çalışma içinde olduklarını vurgulayan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, şoför esnafının taleplerini değerlendireceklerini söyledi.


Toplantıda, Zonguldak ve Kayıkçılar Kooperatifleri üyesi minibüs şoförleri akşam saat 18.00&[#]8217; den sonra Belediye Öğrenci Evleri ile Dokap Sitesi&[#]8217;ne gidecek yolcularını bırakmaları için izin talep etti. Diğer şoförlerde saat 15.00&[#]8217;de öğretmenler için Belediye önü ile Seka Sosyal Tesisleri önünde yolcu indirme talebinde bulundular.


Toplantıda Cuma günleri Uzunmehmet Caddesi ile Devlet Hastanesi yolu üzerinde yaşanan trafik sıkışıklığı dile getirilerek toplantı sona erdi.


Çaycuma Şoförler Odası Başkanı Barbaros Uçar, Şoför esnafının sorunları ile ilgili toplantıya katılan Belediye Başkanı Mithat Gülşen ile Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı&[#]8217;ya teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi