AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, beraberinde AK Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Adem Öztürk, Danışman İbrahim Cöbek ve Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zeki Us ile birlikte yapım çalışmaları devam eden Ereğli OSB yolunda incelemelerde bulundu.
Yüklenici firmadan yol çalışmaları hakkında bilgiler alan Candan, seçim öncesinde vermiş oldukları sözlerin arkasında olduklarını belirterek, &[#]8220;OSB yolunun incelemek için buradayım. Bunu geldiğim günden beri sıkı bir şekilde takip ediyorum. Bu yolun bayramdan önce açılması için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Yüklenici firma da bu konuda titizlik gösteriyor. Zannediyorum ki Kurban Bayramında bu yolda araçlar işliyor olacak, ben de bunun için her geldiğimde ister gündüz olsun, isterse gece olsun muhakkak suretle buraya uğruyorum. Biz seçimler öncesindeki vermiş olduğumuz sözleri aynen tutuyoruz, halkımız bundan emin olsun&[#]8221; dedi.
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zeki Us da, yaptığı açıklamada, &[#]8221;OSB yolunda çalışmalar devam ediyor. En hızlı bir şekilde yolun bağlantısını yapıp, bu birinci temel çalışması, üzerine ilave iki kat daha yapılacak, şu aşamada hazırlıkları yapıp en kısa sürede yolu trafiğe açmak için çalışmalar devam ediyor&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi