Ziyarette başarı temennileri ileten ve Kalkınma Bakanlığı&[#]8217;nın önemine değinen Şekerci, &[#]8220;Müsteşarlıktan Bakanlık düzeyine çıkarılmasının ülke gelişimi açısından çok önemli. Özellikle Kalkınma Ajanslarının üstlenmiş oldukları misyonun, girişimciler için iyi bir fırsat olduğunu, ilimizde bulunan Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının iyi değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum&[#]8221; dedi.


Temennilerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Bakan Yardımcısı Ceylan ise, Ülkenin her yönden yükseliş trendinin devam ettiğini, yeni atanmış olduğu görevin sorumluluğunun farkında olduğunu, bu sorumluluk doğrultusunda ülkemiz için hizmet edeceğini belirtti.


Konuşmasında Zonguldak&[#]8217;ta yaşamış olduğu akademik yıllardan da bahseden Ceylan, Türkiye Taşkömürü Kurumu hakkında da görüşlerini belirtti.


TTK ile ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini, Kurumun Türkiye için stratejik önemine vurgu yaptı. Üretimin artırılmasının kurumun devamlılığı için hayati önem taşıdığına söyleyen Ceylan, TTK&[#]8217;nın yaşatılması gerektiğini ve bu doğrultuda bakanlık olarak üzerine düşen konulara katkı vereceğini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi