Son zamanlarda yaşanan terör olaylarından dolayı son derece üzüntülü olduklarını ifade eden Başkan Karaduman, önceki gün gerçekleştirilen mitinge katılmama gerekçelerini şöyle açıkladı: &[#]8220;Bir takım çevreler bu tür olayları farklı yorumluyor ve prim olarak kullanmaya çalışıyorlar. Biz bu tür bu olayın kimseye malzeme olmasını istemiyoruz. O nedenle eyleme katılmadık.&[#]8221;


Gazetecilerin geçmiş Gazeteciler Bayramını da kutlayan Başkan Karaduman, &[#]8220;Gazeteciler Bayramını her yık düzenli olarak basın mensupları arkadaşlarımıza kahvaltı vererek geçirmeyi planlıyorduk ve bunu geleneksel hale getirmek istiyorduk. Fakat bu saldırı olaylarından dolayı iptal ettik. Gazeteciler bizim için çok önemli. Bütün basın mensubu arkadaşlarımızın da basın bayramını kutluyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz&[#]8221; dedi.


Başkan Yardımcısı Harun Ersoy ise, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ifade ederek: &[#]8220;Terör ülke adına çok önemli bir konu. Biz bu yolda, mücadele noktasında iktidarımıza başarılar diliyoruz. İnşallah kısa sürede kurtuluruz. Sizde kongre çalışmalarına başladınız. O nedenle sizlere şimdiden başarılar diliyorum ve basın bayramını unutmayıp bizlere ziyarete geldiğiniz için teşekkür ederiz&[#]8221; şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi