Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Ekim ayı belediye meclisi olağan genel toplantısını vatandaşlarında katılımıyla gerçekleştirdi. Belediye Meclis Üyeleri ve belediyenin yetkili bazı personeli ile Çaydeğirmenli vatandaşların huzuruna çıkan Başkan Satılmış Gebeş, Çaydeğirmeni belediyesi olarak belde de yapmış olduğu ve yapacak olduğu çalışmalar hakkında vatandaşlara ayrıntılı bilgiler sundu.


Ekim ayı Meclis Toplantısına; Mahalle Muhtarları, Okul İdarecileri, bazı sivil toplum kuruluşu yetkilileri ve çok sayıda da belde de yaşayan vatandaş katıldı.


Ekim ayı meclis toplantısına yoklamanın yapılmasından sonra saygı duruşunda bulunulması ile başlanıldı. Bir önceki meclis toplantısında alınan karaların özetlerini okunup vatandaşlar bilgilendirildi.


Ekim ayı meclis toplantısında halkın huzuruna çıkan Başkan Satılmış Gebeş, Çaydeğirmeni Belediyesi olarak belde de bugüne kadar yaptıkları yapıyor oldukları ve yapacak oldukları projeler ve çalışmalar hakkında vatandaşlara detaylı bilgiler vererek onları bilgilendirdi. Bu meclis toplantısında siz sevgili hemşerilerimize belediye olarak son zamanlarda yaptığımız çalışmalar hakkında bilgiler vermek istiyorum diyen Başkan Satılmış Gebeş konuşmasında şu ifadele yer verdi: Bu belde ne sizin ne bizim bu belde hepimizin. Çalışmalarımızda en büyük enerji enerjiyi sizden alıyoruz. Sizden aldığımız bu güç ve enerji ile bugüne kadar çok güzel hizmetler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Çaydeğirmeni beldemiz marka haline getirdik. Çaydeğirmeni gerçekten kabuğunu kırdı. Beldemizde ilçe düzeyinde çalışmalar var. Hatta ilçelerde yapılmayan ve var olmayan çalışmalar beldemizde oluyor. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar çok güzel hizmetler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Çaydeğirmeni&[#]8217;ne yakışır bir belediye hizmet binası yaptık. Ormandan su getirip şehre su verdik. Mahalle yollarında olan yol sıkıntılarını tamamladık. Park ve bahçeler yaptık. Kanalizasyonla ilgili çalışmalar yaptık. Çaydeğirmeni&[#]8217;nin 100 yıl sonrasını hesaplayarak bir projeye başladık. Bütün belde sınırlarının kanalizasyon sorununu çözecek bir proje hazırladık. 24 trilyona mal olacak. Bu proje bütün belde sınırlarımız kapsıyor. Projesi onaylandı.12 trilyonunu devlet karşılıyor, 12 trilyonunu belediye imkanları ile yapacağız. Önümüzdeki yıl bu projeye başlayacağız. Arıtma tesisimizde çok büyük mesafe kat ettik. Devrek belediyesi ile karşılıklı olarak imzalarımız attık, protokolü imzaladık. Arıtma tesisimiz oradan kalkıyor. Buradan 99 bin metre karelik bir alan kazanıyoruz. Devrek, Çaydeğirmeni ve Gökçebey ortak ve modern ve kapalı bir arıtma tesisi yapacak.

Editör: Pusula Gazetesi