Mahalle Muhtarları Ethem Postal, Akif Badur ve İlyas Başlarlı, Yenimahalle İlköğretim Okulu&[#]8217;nun kapanması dolayısıyla bu okula gidemeyip Çaydeğirmeni İlköğretim Okulu&[#]8217;na gitmek zorunda kalacak olan mahallerindeki ana sınıfı öğrencilerinin yaşadıkları sıkıntılı süreci aktarıp kendilerine bu konuda yardımcı olmaları talebinde bulundular.


Muhtarlar, Çaydeğirmeni İlköğretim Okulu&[#]8217;nda anasınıfına gidecek ana sınıfı öğrencilerinin taşımalı öğrenci kapsamına girmemelerinden dolayı okula gidip gelmelerinin zor olacağını Başkan Gebeş&[#]8217;e aktardılar.


Muhtarların ve minik öğrencilerin yaşadığı bu sıkıntıya duyarsız kalmayan Başkan Gebeş, muhtarlarla birlikte hemen Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan&[#]8217;ı makamında ziyarete gidip yaşanan sorun ve sıkıntıyı Turan ile paylaştılar. Yapılan görüşmelerin ardından ana sınıfı öğrencilerinin yaşadığı bu sıkıntıya da çözüm bulunmuş oldu.


Mahalle muhtarları, bu sıkıntılı sorunlarına da anında çözüm yolu bulduğu için Başkan Satılmış Gebeş&[#]8217;e ve Turan&[#]8217;a teşekkür ettiler.


Editör: Pusula Gazetesi