Öğrencilerin, velilerin, TED Zonguldak Koleji Vakfı Yönetim Kurulu&[#]8217;nun ve tüm eğitim kadrosunun katılımıyla gerçekleşen açılış programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Lise Müdürü Serdar Kavlakoğlu&[#]8217;nun konuşmasının ardından Yönetim Kurulu II. Başkanı Özgü Demirtaş konuşmalarını gerçekleştirdi.
Özgü Demirtaş, &[#]8220;TED Zonguldak Koleji Vakfı Okulları, anasınıfından lise son sınıfa kadar sadece akademik başarıyı hedeflemez. Öğrencilerimizin hepsi Atatürk&[#]8217;ün yaktığı meşalede, ülkemize aydınlık getirecek ayrı birer ışık olarak yetiştirilir. Bizim çocuklarımız, sorgular, araştırır, eleştirir, spor ve güzel sanatlarla yoğrulur ve en önemlisi özgüveni yüksek bireyler olarak hayatta daima başarılı olur&[#]8221; dedi.
Demirtaş, lisenin tüm sınıflarının akıllı tahta ile donatılarak, eğitime devam edileceğini açıkladı. Yenilikler tüm veli ve öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. 2011&[#]8211;2012 eğitim-öğretim yılında SBS&[#]8217; de 500 tam puan alan 7.sınıf öğrencisi Yağız Alkılıç, Vakıf II.Başkanı tarafından plaketini takdim ederken Vakıf Yönetim Kurulu tarafından, yabancı dil eğitimi almak için İngiltere&[#]8217;ye gönderileceği müjdesini verdi.
Tören, İngilizce, Almanca ve Fransızca öğretmenleri Sema Erdoğan, Gülşah Kanat ve Elif Şenel Öksüz&[#]8217;ün ilk derslerini vermelerinin ardından, anasınıfı ve ilköğretim okulu birinci sınıf öğrencilerinin şiirleri ve Lise birincisi, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanan öğrenci Umut Orhan&[#]8217;ın veda konuşması, Atatürk Gençliği Marşı ile sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi