CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk görevinden istifa etti. Birlikte görev yaptığı herekse teşekkür eden Köktürk istifa nedenini söyle açıkladı; &[#]8220;1999 Yılında yönetim kurulu üyesi olarak göreve başladığım Cumhuriyet Halk Partisinde, 3,5 yıldır da Çaycuma İlçe Başkanlığı görevini üstlenmiştim. İlçe Başkanı olarak görev yaptığım dönemde; yerel seçim- referandum ve genel seçim olmak üzere üç seçim yaşadım.Oldukça hareketli ve zorlu bir dönem geride kalırken ben de oldukça yorgun düştüğümü hissettim. Biraz dinlenmek ve yeni arkadaşlara yol açmak adına, CHP Çaycuma İlçe Başkanlığı görevimden istifa etme kararı aldım.

Birlikte görev yaptığım Yönetim Kurulu ve Belediye Meclis Üyelerime, İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, Belde Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, Milletvekillerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarının başkanları, siyasi ve sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcilerine teşekkür eder, kendilerine görevlerinde başarılar dilerim.


Cumhuriyet Halk Partisinin değerli üyelerine, partili partisiz tüm Çaycumalılara ve Zonguldaklılara en iyi dileklerimi sunar, her birine mutlu bir hayat dilerim. İlçe Başkanlığından ayrılmış olmam onların sorunlara duyarsız kalacağım anlamına gelmez, her zaman tüm vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek, elimden geldiğince yardımcı olmaya gayret göstereceğimi belirtir bu duygu ve düşüncelerle tüm kamuoyuna saygı ve sevgilerimi sunarım&[#]8221;.

Şeref Köktürk´ün bu açıklamasının ardından yönetim kurulu üyelerinin de topluca istifa ettiği öğrenildi.



Editör: Pusula Gazetesi