Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Zonguldak Valiliğine atanan Vali Erol Ayyıldız ile ilgili ilk izlenimlerini aktardı.


Vali Ayyıldız&[#]8217;ın çok kolay iletişim kurabilen biri olduğunu ifade eden Başkan Uçar, &[#]8220;Sayın Valimizin önderliğinde el ele vererek Zonguldak&[#]8217;ta güzel işler yapacağımızı umut ediyorum&[#]8221; dedi.


Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, açıklamasında şunları söyledi:


&[#]8220;Yeni gelen Valimizin yerel yönetimlerden gelmesi Zonguldak ayağı adına çok önemli. Yaklaşık 10 günlük dönem içerisindeki istişarelerde de bunu avantaj olarak görüyoruz. Bu avantajın trendini yükseltme adına bizlerde kendisiyle diyalog kurup; Zonguldak&[#]8217;ta yapılacak çalışmaların biz siyasi, Valimiz ise bürokrasi ayağında önderlik yapıp daha hızlı ve ivedi bir şekilde gelmesi için mücadele vereceğiz.


Valimiz Sayın Erol Ayyıldız, bürokrasi kanadından gelmesinden öte, çok sıcakkanlı ve çok kolay iletişim kurulabilen bir insan. Bu belli ki, bir emek sarf ederek ve mücadele süreci içerisinde bu kademelere gelmiştir.


Zonguldak&[#]8217;ta başlamış, devam eden ve yarım kalan bir takım projelerimiz var. Örneğin yollarımız ve hastanemizle ilgili projelerimiz var. Bunları Sayın Valimizin önderliğinde el ele vererek Zonguldak&[#]8217;ta güzel işler yapacağımızı umut ediyorum&[#]8221; şeklinde konuştu.


Başkan Uçar, Zonguldak eski Valisi Erdal Ata&[#]8217;nın, Gaziantep&[#]8217;e gitmesi ve okullaşma oranını artıracak meziyette olmasının oradaki vatandaşlar için büyük bir avantaj olduğunu da ifade etti.


Uçar, &[#]8220;Sayın Valimiz Ata, Zonguldak&[#]8217;ta özel müteşebbisleri bölgeye çekme anlamında çabaları oldu ve başarıyı yakaladı. Bu çabaya rağmen derslik sayısı daha fazla artmalıydı denilebilir ancak, burada eskiyen binalarda yenilendi. Bunları da göz önünde bulundurmamız gerekiyor.


Eski Valimiz Zonguldak&[#]8217;ta çok güzel hizmetler yaptı. Kendisi çok takdir ettiğimiz bir bürokrattı. Açıkçası tam bir devlet adamı anlayışı içerisinde hareket etti. Zaman zaman yapmış olduğumuz görüşmelerdeki mantıklı ve makul taleplerimizde duyarlı oldu&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi