Bir önceki birleşime ait tutanak özetini okunduğu şekliyle onaylayan üyeler; son birleşimde teklifleri görüşerek karara bağladı.


Köylere ait içme suyu bedellerinin fiyatlandırılmasıyla ilgili, Plan ve Bütçe ile Sanayi ve Ticaret komisyonlarının ortaklaşa hazırladıkları raporlar, üyeler tarafından komisyonlardan geldiği şekliyle oybirliğiyle onaylandı.


Çatalağzı Beldesi&[#]8217;nde bulunan ve mülkiyeti Devlet Demiryollarına ait olan Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi 113 ada, 1 ve 2 parsel numarasına kayıtlı 1.297 m2 yüzölçümlü taşınmazın İl Özel İdaresi hizmetlerinde kullanılmak üzere satın alınmasıyla ilgili, Plan ve Bütçe ile İmar ve Bayındırlık komisyonlarının ortaklaşa hazırladıkları raporlar ile Gökçebey İlçesi Çukur Köyü&[#]8217;nde yer alan tapuda 128 ada, 4 nolu parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde &[#]8216;tavuk çiftliği tesis alanı&[#]8217; yapmak üzere malikleri tarafından hazırlattırılan Uygulama İmar Planının onaylanmasıyla ilgili, İmar ve Bayındırlık, Tarım ile Çevre ve Sağlık komisyonları raporları, ilgili komisyonlardan geldiği şekliyle üyeler tarafından oybirliğiyle kabul edildi.


İl Genel Meclisi üyeleri; 04.04.2011 tarih ve 091 sayılı kararıyla İçişleri ile Plan ve Bütçe komisyonlarına havale edilen, 05.05.2011 tarih ve 126 sayılı kararıyla detaylı araştırma yapılarak değerlendirilmek üzere ertelenen, İl Özel İdaresi ile yetkili sendika arasında yapılacak olan &[#]8216;Denge Sözleşmesi&[#]8217; için Genel Sekreterliğe yetki verilmesi hususunu görüştü.


İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, diğer iller konuyla ilgili nihai karar vermedikleri için komisyon üyelerinin gerekli araştırmaları araştırma yaptıklarını kaydetti. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Vacit Durdubaş&[#]8217;da konuyla ilgili üyeleri bilgilendirdi.


İl Genel Meclisi Başkanı Terzi, bilgilendirmenin ardından yaptığı oylamada üyeler; hiçbir ayrım yapmadan 657 sayılı yasaya tabi çalışanlara 300&[#]8217;er TL, ileride kanunen herhangi bir sorun çıktığı takdirde çalışanların aldıkları ücretleri geri iade etmek kaydıyla teklifi oybirliğiyle kabul ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi