Çaydeğirmeni&[#]8217;nde kusursuz bir belediyecilik hizmeti verebilmek için varını yoğunu ortaya koyan Başkan Satılmış Gebeş&[#]8217;in bu özverili çalışmalarına belediyenin işçileri de işlerini en iyi şekilde yaparak katkı sunuyorlar.
Belediyeciliğin bir ekip işi olduğunu ifade eden Başkan Satılmış Gebeş, Mesai arkadaşlarına bu özverili ve fedakâr çalışma tempolarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Çaydeğirmeni Belediyesi tarafından her hafta Cumartesi günü belde merkezine kurulan Çaydeğirmeni Halk Pazarının alanı her Pazar günü belediyenin ekipleri tarafından tazyikli su ile yıkanarak temizleniyor.
Aynı şekilde Çaydeğirmeni Belediyesi tarafından pazarın kurulduğu alan olan merkezdeki Atatürk Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi yol güzergahında yol çizme çalışmaları yapıldı.
Çaydeğirmeni beldesinin merkezini oluşturan Atatürk caddesinde yapılan bu yol çizme çalışmaları belde halkı tarafından da büyük beğeni kazandı.
Araçların gidiş ve geliş güzergahının belirlendiği yol çizme çalışmasında araçların yol kenarına park edecekleri alanlarında işaretlenmesi özellikle araç sahipleri ile esnafında rahatlamasına sebep oldu.
Editör: Pusula Gazetesi