Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından düzenlenen Bölgesel Seminer ve Fiziksel Yeterlilik testine Zonguldaklı hakemler ve gözlemciler katılacak.


Merkez Hakem Kurulu, 17-24 Ağustos tarihleri arasında Türkiye genelinde 14 ilde düzenlenecek olan bölgesel seminerler programı ile koşu gruplarını açıkladı. Kocaeli´nde yapılacak olan testlere, 11 bölgeden toplam 79 hakem katılacak.


Kocaeli, Bolu, Düzce, Sakarya, Yalova, Karabük ve Zonguldak illerinden toplam 106 hakem yeni sezonda görev almak için ter dökecek.


Zonguldak İl Hakem Kurulu Başkanı Erol Pesen, geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig´de görev yapan hakem ve gözlemcilerin aynı kadro ile devam ettiklerini semineri de başarıyla geçeceklerine inandığını kaydetti.



Zonguldak´tan 11 hakem, 5 gözlemci

Zonguldak Bölgesi hakemleri ve gözlemcileri, yeni sezonda görev almak için Kocaeli´nde ter dökecek. İlimizden 2 Ulusal hakem, 2 Bölgesel Hakem, 7 Bölgesel Yardımcı hakem ve 5 Bölgesel gözlemci katılacak.



Katılacak hakem ve gözlemciler

Ulusal hakem Osman Ender Bulut, Evren Atış, Bölgesel Hakem Celalettin Karayılan, Serkan Keleş, Bölgesel Yardımcı hakem Mustafa Dalman, Ümit Kaya, Gökhan Özdemir, Serkan Can, Şener Ulusan, Serkan Ayan, Emir Kılıçaslan, Bölgesel gözlemciler Erol Pesen, Metin Cevahir, İlkay Güner, Ertuğrul Bayram, Mustafa Eker



14 ilde yapılıyor

2011-2012 Futbol Sezonunda görev alacak Ulusal Hakem, Ulusal Yardımcı Hakem, Bölgesel Hakem, Bölgesel Yardımcı Hakem ve Bayan Bölgesel Hakemler ( Bayan FIFA ve FIFA Yardımcılar dahil) ile Ulusal Gözlemci, Bölgesel Gözlemci ve Ulusal ve Bölgesel Mentörlere yönelik Sezon Öncesi Bölgesel Seminer ile hakemlerimize yönelik Ağustos ayı Fiziksel Yeterlilik Testleri 17-24 Ağustos tarihleri arasında 14 Bölge merkezi illerinde (İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Denizli, Trabzon, Gaziantep, Malatya, Erzurum, Kayseri, Kocaeli, Samsun, Şanlıurfa ve Van) yapılacağı açıklandı.


Editör: Pusula Gazetesi