Perşembe Belediyesi ve hayırseverlerin katkıları ile Perşembe Beldesi Erkek Öğrenci Yurdu&[#]8217;nda iftar yemeği düzenlendi. Yemeğe; Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Vedat Emeksiz, AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen, Çaycuma Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyeleri, yurtta kalan öğrenciler ve Perşembe halkı katıldı.


Okunan Kuran-ı Kerim ve iftarın ardından Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi katılanlara teşekkür etti. Öğrenci Yurdu Müdürü İsa Çaltepe konuşmasında kız öğrenciler için ikinci bir yurt yaptıklarını belirterek yeni yurdun çevre düzenlemesi için Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen&[#]8217;den destek istedi.


Çevre düzenlemesi konusunda yardımcı olacaklarını söyleyen Başkan Gülşen; &[#]8220;Bu topraklarda doğduk, büyüdük. Bu beldeye bizimde hizmetlerimiz olması gerekir. Elimizden geldiği kadar Perşembe Beldesi&[#]8217;ne yardımcı olmaya çalışıyoruz. Beldeye Bakanlık tarafından verilen yeni çöp kamyonun da hayırlı olmasını diliyorum.


Bugünlerde Ramazan ayımızı en güzel şekilde idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgi, saygı ve mutlulukların yaşandığı bir ay içerisindeyiz. Bizleri buluşturan bu mekanların yapılarsında rahmetli Belediye Başkanımız Burhan Alibaboğlu&[#]8217;nun da çok emeği vardı. Onu da saygıyla anıyoruz&[#]8221; diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi