AK Parti Zonguldak milletvekili bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Ereğli ve Alaplı bir dizi incelemelerde bulundu. İlk olarak Ereğli Organize Sanayi Bölgesi yolunda incelemelerde bulunan Candan, Kdz. Ereğli Kaymakam İbrahim Çay ve Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zeki Us&[#]8217;dan buradaki yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
OSB&[#]8217;nin ardından Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay ile birlikte tersaneler bölgesine giden milletvekili Candan, burada tersanelerin durumu ile ilgili tersanecilerden bilgi aldı, sorunları dinledi ve gündeme değerlendirdi.
Candan, burada yaptığı açıklamada,&[#]8221; Seçim öncesi söylediğimiz sözler var seçim sonrası da bu sözleri tutmak için çalışmalarımız var. Tersanecilerimizin sorunlarının çözümü için üzerimize düşeni yapma gayretindeyiz&[#]8221; dedi.
Tersanelerin ardından Alaplı&[#]8217;ya gelen Candan&[#]8217;ı burada Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ve Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu karşıladı. Alaplı&[#]8217;ya giriş bağlantısı ve kavşaklarda incelemelerde bulunan Candan, özellikle ilçeye girişin kapatılması ile ilgili sorunu çözmek için çalışmalar yapacaklarını söyledi.
Candan, daha sonra Limak şantiyesine giderek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
Ziyaretler ve incelemeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Candan, &[#]8220;Bugün Akçakoca ve Alaplı arasındaki tünellerde incelemelerde bulunduk. Limak yetkililerinden bilgi aldık. Buradaki aksaklıklar ile ilgili Alaplı Kaymakamı Aydın Memük ve Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ile üzerine mütalaa yaptık. Alaplı girişi ve Erdemyuva girişi ile ilgili neler yapılabilir konusunda karşılık fikir alışverişinde bulunduk. Tüneller bölgesinde çalışmalar program dahilinde devam ediyor. En kötü ihtimalle buradaki çalışmalar yılsonuna kadar tamamlanacak&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi