Ak Parti&[#]8217;nin 10. Kuruluş Yıldönümünde, Zonguldak örgütü Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar&[#]8217;ı ağırlayacak.


Bakan Albayrak&[#]8217;ın da katılımıyla 14 Ağustos günü Ereğli Büyük Anadolu Otelinde iftar yemeği düzenleyeceklerini belirten Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, bu ziyaret sayesinde TOKİ&[#]8217;nin Zonguldak&[#]8217;ta yapacağı projelere de sıcak bakacağını düşündüklerini söyledi.


Özellikle Zonguldak&[#]8217;ın Ankara&[#]8217;dan girişini kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Hamdi Uçar, Pusula&[#]8217;ya yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:


&[#]8220;14 Ağustos Partimizin kuruluş yıldönümü nedeniyle Sayın Bakanımızın da katılacağı bir iftar programı tertip ettik. Ereğli Büyük Anadolu Otelinde bu programımızı gerçekleştireceğiz. Bu anlamda çiçeği burnunda Bakanımızın, özellikle çevrecilikten sorumlu Bakan olması nedeniyle ve şehrimize gelmesi ayrı bir önem arz ediyor. Kendisinin Toplu Konut İdaresi&[#]8217;nden gelmesi vesilesiyle de burada şehircilik anlayışı içerisinde neler katabiliriz, hangi konularda yardımcı olabilirler ve projeleri nasıl hayata geçirebiliriz ile ilgili taleplerimizi kendisine ileteceğiz. Bizde bunu fırsat bilip taleplerimizi kendisine iletmiş olacağız.


Özellikle Zonguldak&[#]8217;ın Ankara&[#]8217;dan girişini kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilmesi lazım. Orada yaşayan vatandaşlarda açıkçası içinde bulundukları durumdan çok da memnun değiller. O nedenle Sayın Bakanımızın şehircilikte sorumlu olması, TOKİ&[#]8217;nin burada yapacağı projelere sıcak bakacağını ve destek vereceğini düşünüyoruz.&[#]8221;


Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, tüm Zonguldak halkının Ramazan ayını da kutlayarak, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.


Editör: Pusula Gazetesi