Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Beycuma ile Çaycuma&[#]8217;da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlere, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, İl Genel Meclis Üyeleri Vacit Durdubaş, Şahin Aldıbaş ve bazı Ak Parti Devrek Elçe yöneticileri de katıldı.


Beycuma Karapınar Köyü Kalkındırma Derneği tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen geleneksel pilav şölenine katılan Özcan Ulupınar, &[#]8220;Sizlerin bu güzel anınızı paylaşmak için aranızdayım. Bu kardeşiniz milletvekili olarak emrinizdedir. Ankara&[#]8217;da artık bir kapınız var. Telefonumuz bilinmektedir. Ankara&[#]8217;da bir evladınız var. Başınız bir dara düşerse, sıkıntınız olursa, çekinmeden bizi arayabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde okulla ilgili bir sıkıntı meydana geldi, ama çok geçmeden hak yerini buldu ve sorun çözüldü. Bu ve benzeri sorunlarla vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek zorundayız. İnşallah bundan sonrada bu güzel etkinliklerde beraber oluruz. Bu etkinliği düzenleyen arkadaşlarımıza sahip çıkın. Allah size ve bu etkinliği düzenleyenlere kaza keder vermesin&[#]8221; şeklinde konuştu.


Dernek Başkanı Alaattin Akgül ise, pilav şölenlerine katılan Milletvekili Özcan Ulupınar&[#]8217;a bütün köy halkı adına teşekkür etti. Karapınar Köyü&[#]8217;nde vatandaşlarla vedalaşarak ayrılan Özcan Ulupınar, buradan Çaycuma ilçesine geçip bir düğüne katıldı, genç çifte hediyesini takıp mutluluklar diledikten sonra oradan ayrılıp Çaycuma ilçesinin Karapınar beldesine geçti. Burada Hakkın rahmetine kavuşan bir vatandaşın cenaze namazını kılan Özcan Ulupınar, oradan da beldede her yıl geleneksel olarak düzenlenen Şemsi Denizer Futbol Turnuvası&[#]8217;nın final maçını izlemeye gitti.


CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ile GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş ve bazı belediye başkanlarının da yer aldığı tribünde protokol üyeleri ve vatandaşlarla tek tek merhabalaşan Özcan Ulupınar, bir süre maçı izledikten sonra yine aynı şekilde protokol üyeleri vedalaşarak Karapınar beldesinden ayrılıp düğün programlarına katılmak üzere Devrek ilçesine geri döndü. Ulupınar, bir haftalık tatil için Bodrum&[#]8217;a gitti.

Editör: Pusula Gazetesi