Başbakan Recep Tayyip Erdoğan&[#]8217;ın 61. hükümeti açıklamasının ardından gazetecilere açıklamada bulunan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, yeni kabinenin hayırlı olmasını diledi.
Zonguldaklı üç AK Partili Milletvekilinden birisini kabinede bakan olarak görmeyi temenni ettiklerini söyleyen Karaduman, Başbakan&[#]8217;ın takdirinin bu doğrultuda olmadığını söyledi. İlk Bakanlar Kurulu toplantısının ardından Zonguldak&[#]8217;a hizmet yolunda çalışmalara devam edeceklerini dile getiren Karaduman, şöyle dedi:
&[#]8220;Öncelikle yeni kabinenin oluşması ülkemize ve milletimize tüm Türkiye&[#]8217;ye hayırlı olsun. Birbirinden değerli vekillerimiz var. Hepsi bakanlık yapabilecek derecededir. Biz de Zonguldak olarak üç vekilden birinin bakan olarak kabinede yer almasını temenni ediyorduk. Genel Başkanımız ve Başbakanımızın takdiri bu doğrultuda olmadı. Biz yolumuza devam ediyoruz. Bütün bakanlarımıza yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni bakanlıklar ve yeni isimler var. Kabineye bunların da yeni sinerji getireceğine inanıyorum. İlk Bakanlar Kurulu toplantısı gerçekleştirilecek. Önümüzdeki günlerde bizler de yeni bakanlarımız ve milletvekillerimiz ile Zonguldak&[#]8217;a hizmet yolunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi