Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, 12 Haziran 2011 seçimlerini geride bıraktıklarını ifade ederek, &[#]8220;Türkiye&[#]8217;de artık siyaset oturmuş vaziyettedir&[#]8221; dedi.


İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi, yoğun bir seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade etti. Vatandaşlarla birlikte ülke gündemini değerlendirdiklerini dile getiren Terzi, dürüst siyaset açıklamasında bulundu.


İnsanlara dürüstçe yaklaşıldığında insanların da gereğini yaptığını vurgulayan Başkan İsmail Terzi, bütün yapılan işlerin takipçisi olduklarını dile getirdi. Yapılacak işlerin de takipçisi olacaklarını yineleyen Terzi, açıklamasında şunları kaydetti:


&[#]8220;Yoğun bir seçim süreci geçirdik. Vatandaşlarımızla beraber ülke gündemini değerlendirdik. Yapılan ve yapılacak hizmetleri değerlendirdik ve kendimizi anlattık. Vatandaştan Allah razı olsun. Anlatımlarımızı çok iyi niyetle karşıladılar ve bunun gereğini de yaptılar. Türkiye&[#]8217;de artık siyaset oturmuş vaziyettedir. Seçmenlerimiz de artık bilinçli oy kullanıyorlar. Türkiye&[#]8217;deki siyasetin eski günlere dönmesi mümkün değil. Vatandaş artık icraat yapacak olanı tanıyor ve gözünden de anlıyor. Vatandaşa eğer dürüstçe yaklaşılırsa siyasetçiler dürüst davranırsa vatandaş gereğini yapıyor. İnşallah bundan sonra Türkiye&[#]8217;deki siyaset böyle olacak. Zonguldak&[#]8217;ta siyasetin kalitesi yükseldi. Arktık herkes yaptığı ile halkın karşısına çıkacak. İnsanlar laflara artık fazla itibar etmiyor. Allah&[#]8217;a şükür bu dönem böyle oldu. Bundan sonra hangi siyasetçi olursa olsun bunu bundan sonra böyle yapmak zorundadır. Bütün yaptığımız işlerin takipçisiyiz. Yapacaklarımızın da takipçisiyiz. Biz vatandaşa oy versinler diye onların hizmetleri yapmıyoruz. Bize görev ve sorumluluk yükledikleri için bu hizmetleri yapıyoruz. İnsana insan gibi yaklaşıldığı zaman vatandaş hiçbir şeyi karşılıksız bırakmıyor. Bir sürü yaptığımız ihaleler var. Bunlar devam ediyor. Köylerin çöp toplama işlemi sürüyor. Yol olsun su olsun bu tür çalışmalar devam ediyor. Hizmetlerimiz çeşitlenerek devam ediyor. Kaliteyi arttırarak hizmetleri farklılaştıraraktan devam ediyoruz. Hizmet etmek imkan olduğu zaman insanlara hizmet etmek çok güzel bir şey. Yaptığımız hizmetlerin vatandaş tarafından doğruluğunu teyit alınca bunu duymak tarifi imkansız bir durumdur. Vatandaş bizi çok iyi anlıyor. Bu sefer 7. kez ayaklarına gittik. Bu kez de bizi gayet iyi anladılar. Vatandaşın enerjisi ve bize gösterdikleri iyilik sevgi dostluktan aldığımız enerji ile onlara bunları yapıyoruz. Siyasetçinin ve hizmet eden insanların en fazla ihtiyaç duydukları şey doğru yapılan işlerde halk tarafından &[#]8216;doğru yapıyorsunuz&[#]8217; dedikleri zaman daha fazla bizim gücümüzü şevkimizi ikiye katlıyor.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi