Uzun bir aradan sonra tekrar Spor Toto 3. Lige çıkma başarısını gösteren Kilimli Belediyespor, transfer sezonunun başlamasından sonra anlaştığı ve uzun süredir görüştüğü toplam 10 oyuncu ile sözleşme imzaladı.


Kilimli Belediyespor Sosyal Tesisleri´nde yapılan imza törenine sarı-siyahlı ekibin yeni transferlerinin yanı sıra Antrenör Raşit Çalık, Yönetim Kurulu Üyeleri Fuat Velioğlu, Eren Kırıkoğlu, Kulüp Müdürü Ersan Arslan katıldı. Futbolcu takibini memleketi Trabzon´da sürdüren ve anlaşma sağladığı oyuncularla beraber Zonguldak´a gelen Antrenör Raşit Çalık, yeni sezonda genç ağırlıklı kadro oluşturuyor.



Dış transferde 4 imza

Kilimli Belediyespor dış transferde Yomrasspor´dan forvet oyuncusu Kader Kaynar, Sürmenespor´dan sağ bek Abdullah Civelek, Geredespor´un orta saha oyuncusu Murat Gür, Yalıspor´dan stoper Erdinç Kedikli ile anlaşma sağladı.



İç transferde 6 imza

İç transferde ise daha önce anlaşma sağladığı Ali Kemal Özdemir, Onur Kılıç, Emin Erol ve Ahmet Olgun ayrıca alt yapıdan Berkan Akdeniz, Uğurcan Şen´le sözleşme imzaladı.



Velioğlu: Başarı profesyonel ligde sürecek

Kilimli Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi Fuat Velioğlu, imza töreninde yaptığı açıklamada profesyonel ligde Zonguldak´ı temsil edecek olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.


Velioğlu, "Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig´de Kilimli Belediyespor´un yakaladığı başarıyı profesyonel ligde sürdürmesi için çaba harcayacağız. Kesinlikle ligden düşme diye bir korkumuz öyle bir endişemiz yok.


Uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğümüz oyuncuları kadromuza dahil ettik. Bundan sonrada devamı gelecektir. " dedi.



Çalık: Kolej takımı oluşturuyoruz

Kilimli Belediyespor´un yeni sezonda tekrar anlaşma sağladı Antrenör Raşit Çalık, imza töreni sonrası yaptığı açıklamada, "Kilimli Belediyespor´u kazancı olan bir kulüp haline getirdik. Hedefimiz kolej takımı havası oluşturmak. Kilimli´ye yakışan bir takım oluşturup, bizden beklenenleri başarmak istiyoruz. Ligde ilk aşamada hedefimiz kalıcı olmak. İç dünyamızda hedeflerimiz büyük, bunu zamanla uygulamaya geçireceğiz.


Spor Toto 3. Lig öyle hafife alınacak kesinlikle lig değil. Süper Lig tecrübeli olan önemli yatırımlar yapan toplam 56 kulüp var.


Kilimli Belediyespor´a geçen sene yakışanı yaptık, bu senede gerekeni yapacağız. Transferlerde aceleci davranmak istemiyoruz, kimse merak etmesin. " dedi.




Yeni transferlerin Kimlik Kartları:



Adı-Soyadı: Kader Kaynar

Yaş: 23 Mevki: Forvet


Doğum Yeri: Trabzon


Oynadığı Kulüpler: Trabzon 24 Şubatspor, Trabzon Gençberbirliği, 1461 Trabzon, Ispartaspor, Arsinspor, Kalkınmaspor, Yomraspor


Kariyeri: Spor Toto 3. Lig 7 maç, Bölgesel Amatör Lig 18 maç 14 gol



Adı-Soyadı: Abdullah Civelek


Yaş: 23 Mevki: Sağ bek Doğum Yeri: Akçaabat


Oynadığı Kulüpler: Trabzon Tütünspor, Akçaabat Sebatspor, Sürmespor


Kariyeri: Spor Toto 3. Lig 23 maç, Spor Toto 2. Lig 6 maç, Bank Asya 1. Lig 1 maç, Bölgesel Amatör Lig 17 maç, A2 Ligi 6 maç



Adı-Soyadı: Murat Gür


Yaş: 23 Mevki: Orta Saha Doğum Yeri: Trabzon


Oynadığı Kulüpler: Oynadığı Kulüpler: Trabzon Telekomspor, Akçaabat Sebatspor, Boluspor, Trabzon Yolspor, Yomraspor, Geredespor


Kariyeri: Spor Toto 2. Lig 1 maç, BölgeseL Amatör Lig 3 maç



Adı-Soyadı: Erdinç Kedikli


Yaş: 24 Mevki: Stoper Doğum Yeri: Akçaabat


Oynadığı Kulüpler: Akçaabat Sebatspor, Söğütlü Belediyespor, Araklıspor, Ispartaspor, Yalıspor


Kariyeri: Spor Toto 3. Lig 30 maç 3 gol, Spor Toto 2. Lig 1 maç, A2 Ligi 26 maç 4 gol


Editör: Pusula Gazetesi