2014 seçimlerine hızla hazırlandıklarını ifade eden Karaduman, &[#]8220;Zonguldak&[#]8217;ta ideolojiyi kırdık, insanlar artık hizmete oy veriyor. CHP&[#]8217;li belediye Zonguldak&[#]8217;ta çalışmıyor, vatandaşlar sürekli şikayet ediyor. Önümüzdeki yerel seçimlerde AK Parti&[#]8217;nin belediyecilik anlayışı için Zonguldak Belediyesi&[#]8217;ne talibiz&[#]8221; diye konuştu.
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, 12 Haziran 2011 genel seçiminde AK Parti&[#]8217;nin tüm yurtta olduğu gibi Zonguldak merkezinde de alnının akıyla çıktığını ifade etti. AK Parti&[#]8217;ye oy veren, vermeyen bütün seçmenlere teşekkür eden Karaduman, vatandaşların CHP&[#]8217;li Zonguldak Belediyesi&[#]8217;nden şikayetçi olduğunu ifade etti.
Seçim çalışmalarında çalışan teşkilatlara teşekkür eden Karaduman, &[#]8220;Zonguldaklı hemşerilerimizi sevgiyle selamlıyorum. 12 Haziran 2011 seçimleri öncelikle Zonguldak&[#]8217;a ve ülkemize hayırlı olsun. Ak parti olarak Zonguldak&[#]8217;ta bütün zamanların en yüksek oyunu aldık. BU bize sevinç ve gurur verdi. Bütün Zonguldak halkına teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra yapacağımız hizmetlerin devamı Zonguldak için olacaktır. Zonguldak denizi ve doğasıyla bütünleşmiş şehrimiz gelecekte seçim döneminde de millete anlattık daha güzel yerlere taşıyacağız. Yaklaşık 2 aydır yoğun bir tempoda seçim dönemi geçirdik. Buradan sandık başkanlarımızdan mahalle başkan ve yönetimlerine, Belde başkan ve yöneticilerimize gençlik kolları, kadın kolları ve büktün teşkilatlara teşekkür ediyorum. Seçimler ekip çalışmasıdır. AK Parti bunun örneğini gösterdi. Başarılı bir ekip her zaman kazanıyor. Her zaman başarı ile yola devam ediyoruz. Zonguldak&[#]8217;ı Türkiye&[#]8217;de daha güzel yerlere taşıyacağız. Bütün halkıma teşekkür ediyorum. Seçimde aldığımız oy oranıyla üzerimizde daha büyük bir yük geldi. Bunun bilinci ve gayreti ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzde yerel seçim var. Bütün teşkilatlarımızla disiplini bozmadan çalışmalarımıza bu zamandan itibaren başlıyoruz&[#]8221; dedi.
12 Haziran 2011 genel seçimlerinde mahalle gezilerinde vatandaşların Zonguldak Belediyesi&[#]8217;nin hizmet yapmadığı yönünde şikayetlerde bulunduğunu hatırlatan Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, &[#]8220;Biz şunu gördük. Bütün mahallelerimizde bütün vatandaşlar yaptığımız hizmetleri takdir etti. Ancak belediyenin çalışmadığını bize söylediler. Biz de genel seçim olduğunu halka ilettik. Mahalle teşkilatlarımızla tabandan başlayarak 2014 seçimlerinde bu eksiklikleri görerek ak parti belediyecilik anlayışıyla seçime hazırlanacağız. Bütün mahallelerde belediye ile ilgili şikayetler geldi. Zonguldak&[#]8217;a yakışmayan yollarımız ve kanalizasyonlarımız var. Kanalizasyonu olmayan şehirlerden bir tanesi Zonguldak&[#]8217;tır. Kanalizasyon çalışması tamamlanmasıyla bu sorun çözülecek. Mahallelerde vatandaşlarımızın bir sürü şikayeti var. AK Parti anlayışı ile belediyeciliğe talibiz&[#]8221; diye konuştu.
Seçim sonrası analizde merkez ilçede bütün mahallelerde AK Parti&[#]8217;nin oyunu arttırdıklarını dile getiren Karaduman, Zonguldak&[#]8217;ta vatandaşların ideolojiye değil hizmete oy verdiğini söyledi. Karaduman, sözlerini şöyle tamamladı:
&[#]8220;Seçimi analizi yaptığımızda merkez ilçe olarak söylüyorum. Bütün mahallerimizde oyumuzu arttırdık. İnsanlar AK Parti&[#]8217;nin yaptığı hizmetleri istiyorlar. AK Parti&[#]8217;nin hizmetlerini istiyorlar. 2014 seçimlerinde de bu ideolojiyi kıracağız. İnsanlar geçmişteki takım tutar gibi parti tutmuyorlar. Hizmete oy veriyorlar, bunu 12 Haziran seçimlerinde de gördük. Merkez ilçede 2007 seçimlerine göre 11 bin 500 oy artışı oldu. Geçmişte aldığımız oyların üzerine çıkmak bize sevinç ve gurur veriyor. Diğer partilere oy veren seçmenlere de buradan sesleniyorum. Hiç parti ayrımı yapmaksızın bütün insanlara hizmet vermek için mücadelede ediyoruz. Hiç bir zaman kişileri ayırmadık. Hedefimiz her zaman insan odaklı oldu. Bütün insanlara biz kucağımızı açıyoruz. Bundan sonra da bu başarı devam edecek. Çıtamızı daha da yükseltmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2002&[#]8217;de aldığımızı bu bayrağı sürekli oy artışı ile sürdürdük. Bu gün itibariyle yüzde 42&[#]8217;lik bir oy oranımız var. Artık Zonguldak&[#]8217;ta ideolojinin kırıldığı ve insanların bundan sonra hizmete oy verdiğini görüyoruz. Bütün mücadelemiz insanlara ve Zonguldak&[#]8217;a hizmet vermektir.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi