Çaycuma Belediyesi&[#]8217;ne yeni kazandırılan 1 adet iş makinesi ile 2 adet hizmet aracı için belediye binası önünde tören düzenlendi. Törene Kaymakam Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Bayram Kayıkçı, İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, TSO Başkanı Rıfat Sarsık, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi, İlçe Milli Eğiti Müdürü Dursun Şen, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Çolakoğlu, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Göreve geldiği yıldan itibaren belediyeye 10 yeni araç kazandırdıklarını belirten Belediye Başkanı Mithat Gülşen; &[#]8220;2004 yılında beri belediye çalışmalarını, belediye meclis üyeleri, mülki amirler ve siyasilerimiz desteği ile yürütüyoruz. Belediye kazandırdığımız 10 tane yeni aracın yanında, 10 tane elden araç temin edip eski araçları hurdaya çıkardık. Araç alımlarımız devam edecek. Bir itfaiye aracı, bir büyük kamyon, fen işleri müdürlüğüne de bir iş makinesi ihtiyacımız var. İller Bankası kanalı ile bunları ilçeye kazandırmayı düşünüyoruz.


Araçlarımız yalnız belediyenin değil, kamu kurum ve kuruluşlarına hizmet verecektir. Bizlere destek veren meslektaşlarımıza, Kaymakamımıza, Garnizon Komutanı ve Askerlik Şubesi Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu birlik ve bütünlük içinde siyasetten ve halkımızdan aldığımız destek devam edecek&[#]8221; diye konuştu.


Yeni araçların hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Hasan Yaman ise; &[#]8220; Belediyemiz araç parkını daha da güçlendiriyor. Makinelerin kazasız, belasız bir şekilde ilçemize hizmet etmesini diliyorum&[#]8221;dedi. İlçe Müftsü Hüseyin Demirtaş&[#]8217;ın yaptığı duadan sonda kurban ve kurdele kesilerek araçlar hizmete sokuldu.

Editör: Pusula Gazetesi