Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan ve Özcan Ulupınar Çaycuma ilçesine teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler. Parti binası önünde kalabalık bir topluluğa hitap eden Toptan ve Ulupınar çocuklarını, işlerini bırakıp seçim çalışmalarına katılan partili kadınlardan helallik istediler.


Çaycuma teşkilatının heyecanı ile diğer ilçelere örnek olduğunu söyleyen Özcan Ulupınar; &[#]8220;Emeklerinizin karşılığını nasıl veririm bilmiyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin. Ben böyle bir sonucu bekliyordum. Ak Parti tarihinde, Zonguldak&[#]8217;ta en yüksek oyu aldı. İnşallah bu sevgiye layık olacağız. Gece gündüz çalışacağız. İhtiyaç duyduğunuzda Ankara&[#]8217;da bana her zaman ulaşacaksınız. Ak Parti&[#]8217;nin Çaycuma&[#]8217;da bir milletvekili yok demeyin, alınıyorum. Ben varım. Bu vadinin birbirinden farkı yok. Bu evladınız size layık olacak. Çaycuma yakın bir zamanda çok büyüyecek. Filyos Projesi Çaycuma&[#]8217;yı her anlamda kalkındıracak. Eğer tek parti olarak iktidara gelmeseydik, eğer Sayın Başbakanımız olmasaydı, bugün Yunanistan&[#]8217;dan Libya&[#]8217;dan farksız olurduk. El ele verip borcumuzu olan hizmeti gerçekleştireceğiz&[#]8221; diye konuştu.


Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ise Pazar günü çivinin nasıl çakıldığını gösterdiklerini söyleyerek, bugüne kadar bir siyasi partinin aldığı en yüksek oyu aldıklarını ifade etti. Toptan; &[#]8220;Bu seçimde oyumuzu 40 bin artırdık. Bir dahaki seçime 40 bin daha eklemeye var mısınız? Sayın Başbakanımız referandumda aldığınız oyu koruyun dedi. Allaha şükür bunun üzerine çıktık. Ankara&[#]8217;da artan sorumluluğumuzu idrak içinde hareket edeceğiz. Size olan vefa borcumuzu hiçbir zaman unutmayacağız, gönül bağımızı koparmayacağız. Yoluna koyulmuş projelerin hepsi bitecek. Filyos Vadi Projesi&[#]8217;ni yapmak bize yakışır. Hayal dedikleri bu projeyi biz hayata geçireceğiz.


Hedefimiz sadece kayıtlı gençlerimize iş bulmak değil. Zonguldak&[#]8217;tan iş bulmak için evini yurdunu terk eden gençlerimizi geri döndürmektir. İşsizliğin ne olduğunu biliyoruz.730 lira emekli maaşı alan emeklinin her şeye rağmen Ak Parti&[#]8217;ye destek verdiğini unutmayacağız. Artık hedefimiz yerel seçimlerde tüm ilçeleri almaktır. Özellikle kadınlarımız ve gençlerimiz, hakkınızı helal edin. Biz köylerde neler dağıtıldığını gördük, 40 yılık sağcıların solcu olduğunu da gördük. Çaycuma hizmetin karşılığını unutmamıştır. İl genel meclis üyesi arkadaşlarımız develin trilyonlarını köyler için harcadı. En ufak kirli bir nokta bırakmadı. Zaferin gerçek mimarları köylerdeki, sokaklardaki insanlarımızın üzerimizdeki haklarını unutmayacağız. Konuşmaktan çok iş yapma zamanıdır. Yakında yeni bir parlamento kurulacak ve Sayın Başbakanımızın önderliğinde Türkiye yeni ufuklara yelken açacaktır&[#]8221; şeklinde konuştu.


İl Başkanı Hamdi Uçar, İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı ve Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen de kısa bire konuşma yaparak seçmene teşekkür ettiler.

Editör: Pusula Gazetesi