Çaycuma Kaymakamlığı ve Çaycuma Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kurumlar arası Futbol Turnuvası, 16 takımın katılımıyla gerçekleşti.


Çaycuma Şehir Stadı&[#]8217;nda oynanan maçlar sonunda, Boyut Dershanesi ile Jandarma finale yükseldi. Final maçında, Boyut Dersanesi, Jandarma&[#]8217;yı 4 -2 yenerek şampiyonluk kupasının sahibi oldu. İkinci Jandarma, üçüncü ile Türk Eğitim Sen olurken dördüncü takım Oykaspor elde etti.


20 gün süren turnuvada komite tarafından en centilmen takım seçilen Jandarmaya playfair ödülü verildi. İlçe Kaymakamı Sinan İnaltekin, turnuvada birinci olan Boyut Dershanesi&[#]8217;ne, Belediye Başkanı Mithat Gülşen ikinci takım Jandarma&[#]8217;ya, İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen üçüncü olan Türk Eğitim Sen&[#]8217;e kupalarını takdim etti. Turnuva boyunca hakem Ramazan Tuncer&[#]8217;e Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Bayram Kayıkçı tarafından plaket verildi.

Turnuvanın en centilmeni seçilen Jandarma&[#]8217;ya playfair ödülü İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Şen tarafından verildi. Kaymakam İnaltekin ve Belediye Başkanı Gülşen turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederek takımları kutladı.
Editör: Pusula Gazetesi