AK Parti Zonguldak 4. Sıra Milletvekili Adayı Hüseyin Yılmaz, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ve partili yöneticiler ile birlikte Kozlu halkıyla buluştu.
Topbaşı Mahallesi&[#]8217;nde gerçekleştirilen mahalle mitingine çok sayıda mahalle sakini katıldı. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş&[#]8217;tan sonra katılanlara hitap eden AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, &[#]8220;dünyada en güçlü ülke abd de bankalar battı. Bizde bankalar 2002 krizinde battı. Dünya ekonomik kriz ile çalkalanırken biz meydanlarda &[#]8216;kriz bizi teğet geçecek&[#]8217; derken bazıları bize güldü. 2002-2010 yılları arasındaki değişimin ana başlıkları halinde eğitim, sağlık, ulaşım alanlarında bir çok yenilik halkın lehine yenilikler yapıldı. Bazı eksiklikler var, onları da tamamlamaya gayret ediyoruz. Bu gün meydanlardayız, CHP milletvekili adayının akrabaları oy istiyor. Vatandaşlar adayın nerede olduğunu soruyor. Kendi özgürlüklerine kavuşmak için oy istiyorlar. Adayın kendisi yok, onun adına başkaları konuşuyor. Ereğli&[#]8217;de de durum aynısıdır. MHP adayı burayla alakası olmayan otelde ikamet eden, seçim sonrası valizini toplayıp giden birisi olacak. Ama seçim sonrası, iyi gününüzde kötü gününüzde biz hep buradayız&[#]8221; diye konuştu.
AK Parti hükümeti ile Türkiye&[#]8217;de insanların yararına olan bir çok uygulamanın hayata geçirildiğini ifade eden Yılmaz, AK Parti&[#]8217;nin felsefesinin insanı ön plana çıkartmak olduğunu dile getirdi. Kalabalık halka hitap eden Yılmaz, &[#]8220;Yurt dışında çalışan kardeşiniz olarak bana zaman zaman Türkiye&[#]8217;nin yurt dışında nasıl olduğu şeklinde sorular sorarlardı. Ben de içim burkularak &[#]8216;Yurt dışından Türkiye görünmüyor&[#]8217; diyordum. AK Parti döneminde yurt dışında Türkiye biliniyor. Şu anda en çok tartışılan iki ülkeden birisi Çin, diğeri Türkiye&[#]8217;dir. Aslında tek başına Türkiye tartışılacak ama malumunuz Çin&[#]8217;in nüfusu bizden biraz fazla. Hal böyleyken siz biliyorsunuz ben &[#]8216;Niye AK Parti&[#]8217;yi seçiyoruz?&[#]8217; sorusunu soracağım. O sorunun cevabını da siz bildiğiniz için buradasınız. AK Parti döneminde devlet olabildiğince ilk defa olabildiğince insanına yakınlaşmıştır. AK Parti&[#]8217;nin felsefesi insanı ön plana çıkartan ve hizmeti esas almıştır. Hastane kapılarındaki kuyruklar bitti. AK Parti&[#]8217;nin getirdiği yeni siyaset tarzı budur. Hizmetler yönetimle beraber gider. Allah korusun bir krizle bu hizmetlerin hepsi gider&[#]8221; şeklinde sözlerini tamamladı.
Esnafı gezen AK Parti heyeti, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Heyet ardından Kozlu Prestij Parkı&[#]8217;nda vatandaşlardan destek istedi.
Editör: Pusula Gazetesi