Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Zeki Çakan, önceki akşam yıllardır birlikte siyaset yaptığı isimlerle TTK Memurlar Lokali&[#]8217;nde bir araya geldi. Eski günlerin konuşulduğu gecede tam bir nostalji fırtınası yaşandı. Siyasette omuz omuza mücadele eden, parti içinde karşı karşıya gelen isimlerin Zeki Çakan&[#]8217;ın davetinde aynı masalarla yan yana oturması esprilere neden oldu.

Eski Bakan Zeki Çakan, &[#]8220;Yemeğin amacı dostlarımızla bir araya gelmekti. Uzun süredir göremediğim arkadaşlarımı da görmüş oldum. Ama bu sadeye bira araya gelemeyen arkadaşlarımız da bir araya gelmiş oldu. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.


Çakan&[#]8217;ın davetinde, Zonguldak Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde birlikte çalıştığı isimlerden, Anavatan Partisi il ve merkez ilçe yöneticileri ve gazeteciler de vardı. İşte yemeğe katılan isimler:


&[#]8220;Yusuf Yılmaz, Sait Devran, İlyas Aşçı, Osman Zaman, Suat Karakaş, Adil Bahadır, Mahmut Gülenç, Turan Emeksiz, Ali Cesur, Naci Kırlak, Osman Kıransoy, Rüstem Cengiz, Recai Yıldırım, Salih Yılmaz, Yakup Fidanboy, Nevzat Odabaş, Selahattin Gülay, Sefa Şimşek, Fahri Zengin, Doğan Kartal, Zafer Sağlam, Sabahattin Ekizoğlu, Mehmet Aytaç, Harun Eroy, Cevdet Akgün, Ali Rıza Tığ.&[#]8221;


Zeki Çakan, dün öğlen Ereğli Büyük Anadolu Oteli&[#]8217;nde de bir davet verdi. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık başta olmak üzere çok sayıda isim de bu davete katıldı.

Editör: Pusula Gazetesi