AK Parti Zonguldak milletvekili adayı Ercan Candan, ilk olarak Başhekim Vekili İsmet Köktürk´ü makamında ziyaret ederek, hastane hakkında bilgi aldı ve görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette ilk sözü alan Başhekim Vekili İsmet Köktürk, &[#]8220;Adaylarımızın hepsi bizim için değerlidir. Ercan Bey´in bu ziyaretinden de mutluluk duyduk. Kendisine çalışmalarında ve seçim sürecinde başarılar diliyorum. İnşallah her şey kendisi için hayırlısı olur&[#]8221; dedi.
Başhekim Vekili İsmet Köktürk daha sonra Ercan Candan´a hastane hakkında bilgiler verdi. AK Parti Zonguldak milletvekili adayı Ercan Candan ise, &[#]8220;Hastanemiz gayet iyi durumda. Yeni hastanenin yapımı başlayacak. İnşallah daha modern bir ortamda Ereğli halkına hizmet verilecek. Bunun yanında burada sözleşmeli çalışan kardeşlerimiz ede bir müjde vermek istiyorum. Bildiğim kadarı ile burada 90 kadar sözleşmeli kardeşimiz çalışıyor. Aldığımız bilgilere göre Maliye Bakanlığı´nca kararnameleri imzalanmış. Bu kardeşlerimizde bundan sonra daimi kadroya geçecekler&[#]8221; diye konuştu.
AK Parti Zonguldak milletvekili adayı Ercan Candan, burada ki ziyaretinin ardından beraberindekiler ile hastanede yatan hastaları ziyaret ettiler ve onlara karanfil verdiler. AK Parti Zonguldak milletvekili adayı Ercan Candan, hastanede bulunan hastalara acil şifalar dileyerek destek istedi.
AK Parti Zonguldak milletvekili adayı Ercan Candan, daha sonra beraberindekiler ile Vergi Dairesini ve Adliyeyi ziyaret etti.
Editör: Pusula Gazetesi