AK Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ercan Candan, beraberinde AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer ile birlikte S.S. Karaelmas Yeni Sanayi Sitesi&[#]8217;ni ziyaret etti.
Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Şehri tarafından karşılanan AK Parti heyeti, sanayi sitesi esnafını gezdi. Ziyaretlerin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Candan, kendinden emin konuştu. Çalışmak ve proje üretmekle mükellef olduklarını ifade eden Candan, görevlerinin diğer siyasi partileri takip etmek olmadığını söyledi. Başkalarına bakarak reaksiyoner davranmak durumunda olmadıklarını dile getiren Candan, demecinde şöyle dedi:
&[#]8220;Bu gün merkez atölyelerini ve sanayiyi dolaşıyoruz. Merkez atölyesini sabahtan gezdik. Oranın sorunları ve problemlerini ile ilgili bilgiler aldık. Üretimin olduğu yerde problem olmak zorundadır. Biz bunun farkındayız., Bu problemlerin çözümü ve yaklaşımı bizim için çok önemlidir. Biz yaklaşım olarak da çalıştığımız için Biz buralar daha pozitif yaklaşıyoruz. Onun için seçimden sonra bu arkadaşlarımızla bir araya geleceğiz. Verimlilik konusunda neler yapabiliriz buraları daha verimli hale nasıl getirebiliriz. Problemlere çözümler üretmek zorundayız. Sanayici konusunda da ziyaretler yapıyoruz. Yakın ilgi buluyoruz. İnşallah seçimden sonra kendilerini ziyaret edeceğiz, kendilerini daha yakın zamanda tanıyacağız. Seçime çok az bir süre kaldı. Bizim görevimiz diğer siyasi partilerin çalışmalarını takip etmek değil, yapı itibariyle aksiyoner olacağımızdır. Biz başkalarına bakarak reaksiyoner davranacak durumda değiliz. Biz kendi işimize bakarız. Onların ne yaptığı ve ne yapmadığı bizi alakadar etmiyor. Kendimizi şanslı görme noktasında, Ben bu zamana kadar çalıştım ve sonucunu bekledim. Sonucunda ise çok az yanıldım. Ben kendimin şanslı olup olmadığım konusunu halkımızın teveccühüne bırakıyorum. Ama biz çalışmakla mükellefiz, proje üretmekle mükellefiz.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi