MHP, Çaycuma&[#]8217;da seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Oğuz Turhan Çaycuma&[#]8217;ya bağlı Yeşilyurt, Sipahiler, Esenyurt ve Dağüstü köylerini ziyaret ederek vatandaşların sıkıntılarını dinledi.
Köy kahvehanelerinde vatandaşlara seçim beyannamesini anlatan Turhan, MHP&[#]8217;nin Türkiye&[#]8217;yi çağ atlatacak projeler hazırladığını dile getirdi. MHP&[#]8217;nin tek başına iktidara gelmesi için köylülerden oy isteyen Turhan; &[#]8220;Türkiye demokraside ve insan hakları alanında daha ileriye gidecek. Bunu şu an göremiyoruz. MHP iktidarında ülkenin önündeki engelleri kaldıracağız. Bin yıllık kardeşliği devam ettireceğiz. Türkiye için dış bağlantılı yıkım projeleri var. Bunlara MHP son verecek. İhanet senaryolarına &[#]8216;dur&[#]8217; diyeceğiz&[#]8221; şeklinde konuştu. Turhan, köylünün çiftçinin sıkıntılarının yanı sıra gençlerin sorunlarına yer vererek; &[#]8220;Üniversite sınavının kardırılacak, Eğitim-istihdam ilişkileri dinamik bir yapıya kavuşturulacak, ihtiyaçlara uygun bir insan gücü planlaması yapılarak diplomalı işsizlik önlenecek ve iş bulma tesadüflere bırakılmayacak.


İnşallah 12 Haziran´a kadar olan bu sürecin devamında MHP Zonguldak´ta iktidara yürüyen bir siyasi parti olacaktır. Biz her kesimin sorunlarının farkındayız. Bunlarla ilgili çözüm önerilerini vatandaşımızla paylaşıyoruz, ciddi bir teveccüh alıyoruz. İnşallah 13 Haziran günü, sadece MHP iktidarı olmayacak, Türk Milleti´nin de bütün sorunlarını çözdüğü, tertemiz günlerin başladığı bir gün olacak" diye konuştu

Editör: Pusula Gazetesi