CHP Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Haberal&[#]8217;ın oğlu Erkan Haberal, 4. Sıra Milletvekili Adayı Erol Sarıal, CHP&[#]8217;li İl Genel Meclis üyeleri, CHP İl ve Merkez İlçe yöneticileri ile birlikte hafta sonunda birçok köy ve beldelerde ziyaretlerde bulundular.


CHP Zonguldak 1&[#]8217;nci sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Haberal&[#]8217;ın oğlu Erkan Haberal ise babasının bir haksızlığa uğradığını, 12 Haziran seçimlerinde tüm Zonguldak halkının bu haksızlığa dur diyeceğine inandığını söyledi.



CHP Milletvekili adayları, Kabalaklı, Himmetoğlu, Tasmacı, Kaleoğlu, Eceler ve Çukurören köylerinde destek ziyaretlerini sürdürdü.


CHP Milletvekili adayları gittikleri yerlerde Aile Sigortası, İntibak Yasası ve Taşeronluk sistemini anlatırken, bu üç projenin halkın yararına olduğunu vurguluyorlar.


9 yıldan beri ülkeyi yöneten AKP&[#]8217;nin ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak&[#]8217;ta da kalıcı bir yatırımının bulunmadığını anlatan Milletvekili adayları, CHP iktidarında üretim politikasına geçilerek, dışa bağımlı olunmayacağı belirtildi.


12 Haziran 2011 seçimlerinde halkın iktidarını kuracaklarına inandıklarını söyleyen CHP 4&[#]8217;ncü sıra Milletvekili Adayı Erol Sarıal, &[#]8220;Türkiye&[#]8217;de 9 yıl iktidar olmuş bir siyasal parti olan AKP&[#]8217;yi yeniden iktidara getirecek miyiz. Bize ne verdi, emekliye ne verdi, mutfağında sorun çeken ev hanımlarına ne verdi, halkın güvenliğini sağladı mı AKP.

Tarıma teşvik verdi mi? Hayır. Başbakan Zonguldak&[#]8217;a geldi. Zonguldak&[#]8217;la ilgili bir müjde verdi mi? Filyos masalından başka ne söyledi. Gittiğimiz her köyde, her mahallede halkımızın yoğun ilgisi ile karşılanıyoruz.

Halkımız bu iktidardan bıkmış, yeni bir arayış içerisinde. Genel Başkanımız her mitingde proje anlatıyor. Biz de anlatıyoruz. AKP&[#]8217;nin halkın yararına hiçbir projesi yok.

Köylerimizde genç kalmamış, gençlerimiz sanayisi geniş illere göç etmiş, köylerimizde Tarım ve Hayvancılık bitmiş.

Anne ve babalar, gurbetteki çocuklarının hasretini çekiyorlar. CHP iktidarında bu hasreti bitireceğiz.&[#]8221; dedi.

CHP Zonguldak 1&[#]8217;nci sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Haberal&[#]8217;ın oğlu Erkan Haberal ise babasının bir haksızlığa uğradığını, 12 Haziran seçimlerinde tüm Zonguldak halkının bu haksızlığa dur diyeceğine inandığını söyledi.



CHP ELVANPAZARCIK&[#]8217;A ÇIKARMA YAPTI


CHP Zonguldak Milletvekili adayları dün Elvanpazarcık&[#]8217;a giderek destek turlarına devam etti.


Birinci sıra Adayı Mehmet Haberal&[#]8217;ın oğlu Erkan Haberal, 4&[#]8217;ncü sıra adayı Erol Sarıal, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Belediye meclis üyeleri, İl Genel meclis üyeleri ile çok sayıda partili Elvanpazarcık Beldesi&[#]8217;ne giderek destek ziyaretlerinde bulundu.





Editör: Pusula Gazetesi