Bağımsız Zonguldak milletvekili adayı Ali Uzun, ´´Bir bağımsız milletvekilinin Zonguldak´ta neler yapabileceğini kamuoyuna anlatmak lazım´´ dedi.


Uzun, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Kilimli beldesinde yaptığı konuşmada, 12 Haziran´da Zonguldak halkının bağımsız milletvekili seçerek bir ilki gerçekleştireceğini savundu.


Seçim çalışmalarının ve seçimlerin hoşgörü içinde geçmesi temennisinde bulunan Uzun, şunları kaydetti:


´´Bize destek veren, yanımızda olan Zonguldaklı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bir bağımsız milletvekilinin Zonguldak´ta neler yapabileceğini kamuoyuna anlatmak lazım. Bağımsız milletvekili, muhalefet milletvekillerinden daha icracı olacaktır. Ayrıca ben, kendi ilişkilerimle yeni hükümet kim olursa olsun, Zonguldak´a ciddi katkı sağlayacağıma inanıyorum. Zonguldak ve ülkem adına o iktidarda alınan olumlu kararları destekleyecek, olumsuzlarda ise muhalefetle birlikte hareket edeceğim. Devam eden ya da vaat edilen projelerin hayata geçmesi için takipçi ve itici güç olacağım. İnsan çalışkan ve azimli olduktan sonra gerisi kolay. Çalışkan ve güvenilir bir bağımsız milletvekili iki milletvekili yerine geçecektir.´´


Uzun´un, esnaf ziyaretleri sırasında bir vatandaşın, ´´Güneydoğu´da seçiyorlar da biz mi seçemeyeceğiz, Şanlıurfa´nın Fakıbabası varsa, bizim de Ali babamız var, 12 Haziran´da Türkiye bunu öğrenecek´´ şeklindeki sözleri gülüşmelere neden oldu.

Beldedeki Kanal Z Televizyonu´nu da ziyaret eden Uzun, kurumun yönetim kurulu başkanı Erdoğan Demir ile bir süre sohbet etti.
Editör: Pusula Gazetesi