MHP Zonguldak Milletvekili Adayları İlhami Yılmaz ve Oğuz Turhan, Çaycuma Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yurtbay ile ziyaret etti. Ziyartette işadamı Sezai Çanakçı da vardı.

Yurtbay, Yılmaz´ın şansının yüzde 100 olmadığını ancak, seçilme şansının yüksek olduğunu belirterek, Yılmaz´ın reklama önem vermesini istedi.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı İlhami Yılmaz, 2. sıra Milletvekili Adayı Oğuz Turhan, Çaycuma Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yurtbay´ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeki Yurtbay, genel seçimlerde başarılar diledi. Yılmaz´ın şansının yüzde 100 olmadığını ancak, seçilme şansının yüksek olduğunu belirten Yurtbay, Yılmaz´ın reklama önem vermesini istedi.

Zonguldak´ta milletvekilliği seçimini de yorumlayan Yurtbay, Zonguldak´ta ya 3-2 ya da 2-2-1 olasılığının olduğunu söyledi.

MHP Zonguldak 1. sıra Milletvekili Adayı İlhami Yılmaz da, kendisinin Karabük milletvekilliği dönemde yaptığı işleri herkesin bildiğini belirterek, Zonguldak ve bölgesi içinde çalışacağını kaydetti.

Yılmaz ve Turhan, kendi markası olan &[#]8220;Tutku&[#]8221; ve 460 kişinin çalıştığı Seher Tekstili de ziyaret etti. Çalışanlarla tek tek selamlaşan Yılmaz ve Turhan, çalışanlardan destek istedi.
Editör: Pusula Gazetesi