AK Parti Zonguldak 2. sıra Milletvekili Adayı Ercan Candan seçim gezileri kapsamında Çaycuma&[#]8217;da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen&[#]8217;i ziyaret eden Ercan Candan&[#]8217;a İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, Belediye Başkan Vekili Ahmet Ali Başören ve partililer eşlik etti. En büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan muhtarlar derneklerinin daha çok ilgi beklediğini belirten Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Çelen; &[#]8220;Milletvekili adayımızdan bekletirlerimiz çok fazla. Zonguldak göç veriyor ve Filyos Vadisi çalışmaları çok ağır ilerliyor. Seçildiğiniz takdirde ilimizdeki yatırımları takip etmenizi istiyoruz&[#]8221; diye konuştu.


Kendisinin de Ereğli&[#]8217;nin bir köyünde doğduğunu ve muhtarlara çok saygısı olduğunu belirten Milletvekili Adayı Ercan Candan;&[#]8221; Bu bölgenin insanıyız. Zonguldak&[#]8217;ın derdi bizim derdimiz. Ben bir çok ülkeye proje ürettiğim için iyi biliyorum ki, ileriye dönük yatırımlar için uzun vadede planlama gerekiyor. Doğa şartlarından dolayı da en fazla gelişmeye açık ilçemiz Çaycuma. Filyos Projesi&[#]8217;ni sonuna kadar okudum. Allah bizi mahcup etmez sizlerde destek verirseniz Filyos için elimden gelen gayreti göstereceğim&[#]8221; şeklinde konuştu.


AK Parti l Yönetim Kurulu Üyesi Alagözler Şirketler Grubu sahibi Kadir Alagöz&[#]8217;ü ziyaret eden Candan, bölgeye yaptığı hizmetlerden dolayı kadir Alagöz&[#]8217;ü tebrik ederek başarılar diledi. Partinin kurucularından odluğunu belirten İşadamı Kadir Alagöz ise Ercan Candan ile gurur duyduklarını söyleyerek; &[#]8220; Bölgeyi ilgilendiren projelerle yakından takip edeceğinizden eminiz&[#]8221; dedi.


Ardından ZKÜ Çaycuma Meslek Yüksek Okulu&[#]8217;nu ziyaret ederek Okul Müdürü Hikmet Yazıcı&[#]8217;dan bilgi alan Candan, bir öğretim görevlisi olarak üniversitelerin sorunlarını çok iyi bildiğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Yazıcı ise, bazı bölümlerde öğrenci sayısının az olduğunu belirterek, seçilebilir bölümler açtırmak hedefinde olduğunu belirtti. Yazıcı ayrıca sanayinin gelişmesine müsait olan Çaycuma&[#]8217;da alt yapı oluşturacak projeler yaratılası gerektiğini söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi