Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde kaldırıma çarpan aracın sürücüsü ve yanındaki şahıs yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Kdz. Ereğli ilçesinde İ.A´nın sevk ve idaresindeki 67 ED 302 plakalı aracıyla seyir halinde iken yolun kaygan olması nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı. Meydana gelen kazada araç sürücüsü İ.A ve yanında bulunan A.A yaralandı. Şahısların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Alkollü Şahıs, Maket Bıçağıyla Kendisini Yaraladı
Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde alkol alan bir şahıs, telefonla sözlüsü ile görüştükten sonra moralinin bozulması üzerine maket bıçağı ile kendisini yaraladığı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kdz. Ereğli ilçesinde Sahil Bandı Bozhane mevkiinde A.Y´nin alkol aldığını telefonda sözlüsü ile konuştuktan sonra moralinin bozuldu. Reklâm işi yaptığı için yanında taşıdığı maket bıçağı ile kendisini yaralayan şahıs Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilen şahsın kimseden şikâyetçi olmadığı öğrenildi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Bali Çeken Şahsın Üzerinden Esrar Maddesi Çıktı
Zonguldak´ın Alaplı ilçesinde bir lisenin yanında bali çektiği ihbarı üzerine harekete geçen polis yakaladığı şahsın yaptığı üst aramasında esrar maddesi de buldu.
Edinilen bilgiye göre, Alaplı ilçesinde Endüstri Meslek Lisesi´nin yanında bir şahsın bali kullanıldığı ihbarını alan polis ekibi olay yerine gitti. Okulun yanında bali çektiği görülen N.T, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Kaba üst araması yapılan N.T´nin üzerinden 1.46 gram esrar maddesi çıktı.
Polisin esrar maddesine el koyduğu olayla soruşturma sürüyor

Evden Ziynet Eşyası Çalındı
Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde bulunan bir evden ziynet eşyaları çalındı.
Edinilen bilgiye göre, Kdz. Ereğli ilçesinde L.N.Ö´ye ait evin balkon kapısını zorlayarak giren hırsız yada hırsızlar evde kimsenin olmamasını fırsat bilip evden 3 adet bilezik, 1 adet çocuk künyesi, 1 taşlı yüzlük, 1 adet bileklik ve 100 YTL para çaldı.
Polis hırsızlık olayının faillerinin kimlik tespiti ile yakalanması için çalışma başlattı.

Kazada Yaralandı Zannedilen Şahsın Alkol Sonrası Yürürken Yaralandığı Ortaya Çıktı
Zonguldak´ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde trafik kazasında yaralandığı zannedilen şahsın derede alkol aldıktan sonra üst taraftaki yola çıkmak isterken ayağı kayması sonucu düşüp yaralandığı ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, Kdz. Ereğli ilçesi Gülüç beldesinde maddi hasarlı trafik kazası olayı meydana geldiği ihbarını alan polis ekipleri olay yerine gittiğinde yaralı bir şahısla karşılaştı. Önce kazada yaralandığı düşünülen Ç.Ü´nün kazada yaralanmadı ortaya çıktı. Polis, Ç.Ü´nün Gülüç Deresi´nde alkol aldıktan sonra üst tarafta bulunan yola çıkmak isterken ayağının kayması sonucu düşüp yaralandığını tespit etti. Şahıs, Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Ç.Ü´nün hayati tehlikesi bulunmadığını öğrenilirken, olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Editör: Pusula Gazetesi