TBMM eski başkanı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Türkiye Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Nas&[#]8217;ı ziyaret etti.


Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, muhtarların her zaman vatandaşlarla siyasiler arasında köprü olduğunu belirterek, &[#]8220;Hepimizin amacı halkımıza hizmet etmektir. Görevimiz devam ettiği sürece arkamızda iyi bir iz bırakmak istiyoruz. Arkada hoş bir seda bırakmak istiyoruz. Mahkeme kadıya mülk değildir. Ama bir insan o makamının hakkını vermezse o camiaya da yazıktır. Biz sizi tanıyoruz. Çözümler için uğraşıyorsunuz. Sivil inisiyatif var. Böyle seslere ihtiyaç var. Bize göre sizler vatandaşla bizim aramızda bir köprüsünüz. Bu zamana kadar çalışmalarınızdan yararlandık&[#]8221; dedi.


Türkiye Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Nas ise ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.


TÜRKİYE&[#]8217;Yİ RAHAT BIRAKMIYORLAR


Milletvekili Toptan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın eskortluğunu yapan polis aracına yapılan saldırıda bir polisin şehit edilmesi olayını kınadı.


Türkiye´nin bu tür oyunlara gelmemesini isteyen Toptan, şöyle konuştu: "Başbakanımızın mitingi için Kastamonu´ya giderken koruma ekibine Ilgaz dağlarında ateş edildi. Bir polis memurumuz şehit oldu. Türkiye´yi rahat bırakmıyorlar. Ama biz millet olarak bu oyunlara gelmeden istikrarı bozmadan yolumuza devam etmek zorundayız. Bu seçim, istikrarın yeniden pekişmesini sağlayacaktır. Ama içimiz yanıyor, şehitler veriyoruz. Bu son olayda ne hedefleniyorsa ona varılamayacak terör eylemidir. Hiçbir günahı olmayan sadece görevini yapan bir insana saldırabilmek hangi vicdanı ve insani nedenle izah edilebilir. O masum çocuğun yüzündeki hüznü, toplumda tedirginlik yaratmak hangi amaca hizmet edebilir. Terörün, teröristin bunları düşünmesi, hedefine varamayacağını anlaması lazım.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi