BBP Kdz. Ereğli ilçe Teşkilatı bir basın toplantısı düzenleyerek milletvekili adaylarını tanıttı.
Aday tanıtım toplantısına BBP Zonguldak milletvekili adayları Ahmet Pulat, Nizamettin Halıcıoğlu, Sefer Eren ve Serkan Günaydın, BBP Zonguldak il Başkan Yardımcısı Taner Yıldırım, Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Turabi Çelik yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Alperen Ocakları İl Başkanı Murat Karadeniz, BBP olarak doğruya destek, yanlışa da yapıcı muhalefet ve çözüm önerileri doğrultusunda hareket ettiklerini söyledi.
BBP&[#]8217;nin bağlantısız, katkısız, sözünün eri tek Anadolu hareketi olduğunıu belirten Karadeniz, &[#]8220; Umuyoruz ki milletimizde şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu&[#]8217;nun dava arkadaşlarına gerekli desteği verecektir. Seçimlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum&[#]8221; dedi.
BBP Zonguldak milletvekili adayı Serkan Günaydın&[#]8217;da konuşmasında &[#]8220; Bugünkü siyasi zeminde her kuruşun da bu milletin hakkı olan devlet hazinesinden aldıkları trilyonlarla siyaset yapanlarla eşit ve adil olmayan şartlarda mücadele etmek zorundayız. Bu siyasi mücadele, milletin onurunu koruyarak yürümek, hiçbir kirliliğe ve suiistimale bulaşmadan ayakta kalmak, güzel ülkemizin çıkarları istikametinde siyaset yapmak büyük bir erdemdir. İşte bu erdemi Türk siyasi hayatında en güzel şekilde temsil eden siyasi kurum BBP&[#]8217;dir şimdi BBP zamanıdır. BBP Türkiye&[#]8217;nin geleceği, milletin devlete uzana eli, muhteşem bir geçmişi, daha muhteşem bir geleceğe bağlayacak köprüdür&[#]8221; dedi.
BBP Zonguldak milletvekili adayı Sefer Eren&[#]8217;de, iktidar ve muhalefet temsilcilerinin argo söylemlerini eleştirdi. Son zamanlarda yapılan bu argo söylemlerini kınadığını belirten Eren, &[#]8220; İktidar ve muhalefet temsilcilerinin son zamanlardaki özellikle halkın önünde kullandıkları argo kelimeler ve yapılan küfürleri şiddetle kınıyorum&[#]8221; dedi.
BBP Zonguldak milletvekili adayı Nizamettin Halıcıoğlu&[#]8217;da , BBP&[#]8217;nin proje ve millet tarafından takdir edilen siyasi terbiye,doğruya doğru destek ,yanlışa eleştiri ve yapıcı muhalefet anlayışı ile hareket ettiğini söyledi.
Zonguldak&[#]8217;ın emeğin başkentinden emeklinin başkenti haline geldiğini belirten Halıcıoğlu, &[#]8220;Zonguldak&[#]8217;ımızın işsizlik oranı yüzde 14&[#]8217;ler de, ülke genelinde teknik personel bulunamazken yöremizde yetişmiş teknik personelin özelliklede yüksek öğrenim görmüş yüzde 13 işsizimizin olduğu resmi kurumlarca defalarca açıklandı. TTK, ERDEMİR, Orman işletmeleri, tersaneler istihdamı yeteri kadar çözecek konumda değil, Bazı bölge müdürlükleri ya başka yerlere kaydırıldı, ya da kapatıldı, kazanımlarımızı bir bir kaybediyoruz. ÇATES gibi kurumumuzun özelleşmesiyle yüzde 70 üretimini satan TTK&[#]8217;nın kapatılmasının kaçınılmaz olacağını şimdiden görebiliyoruz&[#]8221; dedi.
BBP Zonguldak Milletvekili Adayı Ahmet Pulat&[#]8217;da 12 Haziran 2011 tarhinde yapılacak olan genel seçimlerin bir bakıma ülkenin kaderi olacağını söyledi.
İktidar partisinin icraatlarını da eleştiren Pulat, AB yolunda ilerleyen ülkenin yabancı sermayenin eline düştüğünü adeta köleleştirildiğini savundu.
Editör: Pusula Gazetesi