Vatandaşlarla sohbet ederek onların dertlerini dinleyen Yılmaz, halktan büyük ilgi gördü. Vatandaşlara kendilerini tanıtan İlhami Yılmaz, partilerinin seçim beyannamelerini anlattılar. Vatandaşlarla sıcak diyaloglar ve ikili ilişkiler kuran Yılmaz, vatandaşlardan tam destek gördüler. Seçim çalışmalarını Çaydeğirmeni´nde esnaf ziyaretleri yaparak devam ettiren İlhami ve Turhan halkla kucaklaşmak ve dertlerini dinlemek için ziyaretlerini devam ettireceklerini söylediler. Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak M illetvekili Adayları Çaydeğirmeni´nden sonra Devrek´e gelerek esnafları ziyaret ettiler. Devrek´te sokak sokak dolaşarak esnafları ziyaret eden İlhami Yılmaz, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Vatandaşlarla sohbet eden ve dertlerini dinleyen milletvekili adayları sivil toplum kuruşlarını da ziyaret ederek partilerinin amacını, gayesini ve hedeflerini anlattılar.


KAYMAKAM ÖNER&[#]8217;E ZİYARET


Ardından Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner&[#]8217;e ziyarette bulunan Milletvekili Adayları İlhami Yılmaz ve Oğuz Turhan, hilesiz bir seçim istediklerini söylediler.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Öner, İlhami Yılmaz ve Oğuz Turhan´a teşekkür etti. Bütün adaylara başarılar dileyen Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, sorunsuz bir seçim süreci yaşanmasını istediklerini kaydetti. Öner, &[#]8220;Ülkemiz bir seçim süreci yaşıyor. İnşallah huzurlu ve sorunsuz bir seçim süreci yaşarız. Adaylarımızın hepsine başarılar diliyoruz&[#]8221; dedi.

MHP Zonguldak 1. Sıra Milletvekili Adayı İlhami Yılmaz, hilesiz, sorunsuz bir seçim ve seçim süreci istediklerini söyledi. Yılmaz, &[#]8220;Biz Türkiye´de seçimlerin adil yapıldığına inanmıyoruz. Özellikle, LYS; LGS; KPSS sınavlarında Türkiye´de sahtekarlığın resmen ispat edildiğini görüyoruz. Seçim günü sandık başında duracak arkadaşların gözetimi iyi yapmasını istiyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi