Ak Parti Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ercan Candan, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer ile birlikte ilk olarak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi&[#]8217;nde ziyaretlerde bulundu.
Hastane Başhekimi Dr. Mustafa Özkan Gün tarafından karşılanan Candan, &[#]8220;Sıcak karşılamadan dolayı teşekkür ediyorum. Hastanenin konumunu güzel yerde gördüm. Ama bir takım problemler vardır. Yeni dönemde neler yapabiliriz oturup konuşabiliriz&[#]8221; dedi.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Başhekim Özkan Gün ise &[#]8220;Yeni süreçte gündem seçim olacak. Kendisine başarılar diliyorum. İnşallah hayırlı olur&[#]8221; diye konuştu. Heyet ardından hastaları ziyaret ederek çiçek takdim etti.
Candan ve beraberindekiler ardından Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Çıtlak, &[#]8220;Buralar benim çocukluğumda ulaşamadığımız yerlerdi. Çok büyük değişim ve dönüşüm oldu. Güneş her zaman bir tarafta doğmuyor. İngiltere sistemi adım adım buraya geliyor. Ancak o sistem İngiltere&[#]8217;de giderek kötüleşti. Biz iyi bundan dersler alarak o sistemi burada kullanıyoruz. Sistemin İngiltere&[#]8217;de kötüleşmesinin nedeni ise ülke ekonomisidir. Onların ekonomileri kötüye gittiği için sistem kötü oluyor&[#]8221; diye konuştu.
Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mustafa Çıtlak ise &[#]8220;Amacımız daha kaliteli hizmeti sunabilmektir. Onun için de elimizden gelen hizmeti veriyoruz&[#]8221; şeklinde konuştu. Ziyaretlerde Ak Parti Zonguldak Milletvekilliği Aday Adayı Prof. Dr. Suat Hayri Uğurbaş da hazır bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi