CHP Zonguldak milletvekili adayı Neriman Posbıyık, partisinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Zonguldak ziyaret programı ve mitingi ile ilgili olarak bir değerlendirmede bulundu. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun, Ereğli Belediyesi´nin daveti üzerine geldiği Ereğli´de 20 Mart´ta bazı açılış ve temel atma törenlerine katıldığını anımsatan Posbıyık, bu ziyaretin üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen Kılıçdaroğlu´nun yeniden bölgeye gelmesinden onur duyduklarını belirtti. Posbıyık, &[#]8220;Bundan önceki seçimlere nazaran çok daha büyük bir öneme sahip olan 12 Haziran genel seçimleri öncesindeki çalışmaları kapsamında yurt gezilerine 24 Nisan günü Samsun´ndan başlayan ve ikinci durak olarak Zonguldak´ı seçen Genel Başkanımız, bu teveccühü ile kentimize gösterdiği büyük ilgiyi de bir kez daha ortaya koymuştur. Bu kıvancı bizlere yaşattığı için kendisine minnettar olduğumuzun bilinmesini isterim. 25 Nisan Pazartesi günü Zonguldak´a gelen Kılıçdaroğlu´nun bu ziyareti kadar, kendisini karşılamak ve onun ağzından CHP´nin seçim beyannamesinde yer alan projeleri dinlemek için kentin dört bir yanından Madenci Anıtı´na gelen vatandaşlarımızın coşkusu da mutluluğumuzu ziyadesiyle artırmıştır. Zonguldak, uzun yıllardır görmediği bir büyük coşkuyu gönül gönüle ve yürek yüreğe yaşama şansına sahip olmuştur. Mitingin başlamasından saatlerce önce alanı dolduran kadınıyla-erkeğiyle, genciyle-yaşlısıyla on binlerce Zonguldaklı, CHP´nin geleceğin umudu olduğu gerçeğini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Zonguldak, hem yeni başbakanını hem de meclise göndereceği milletvekillerini bağrına basmıştır. Her bir Zonguldaklı, geleceğin Türkiye´sini emanet edecekleri Kılıçdaroğlu ve ekibini kucaklamış ve yıllardır, iktidara sahip olanlar tarafından sarsılmaya devam eden güvenini net biçimde göstermiştir&[#]8221; dedi.


&[#]8220;CHP, EMİN ADIMLARLA YOLUNA DEVAM EDİYOR&[#]8221;
Düzenlenen mitingde Kılıçdaroğlu´nun üzerinde durduğu temel projelerin, Zonguldaklı seçmenin büyük takdir ve beğenisini kazandığını belirten Posbıyık şöyle konuştu:
&[#]8220;Bu gerçek, Genel Başkanımızın konuşmasının sık sık alkışlarla ve sloganlarla kesilmesinden de anlaşılmıştır. CHP iktidara, halk da ülkesini kalkındıracak ve çağdaş medeniyet seviyesine yükselterek gerçek refaha kavuşturacak yönetim anlayışına sahip olacaktır. Buna inancımız tamdır. CHP; yıllardır doğru yönetilmeyen, her geçen gün daha da fakirleşen, ekonomi ve istihdam yönünden dibe vuran, hemen her gün cinayet ve katliam haberlerinin kulaklarımıza çalındığı ülkemizde, aziz milletimizin geleceğini doğru ellerde şekillendirmeye taliptir. Bu millet de, Zonguldak´ta, partimize ve Genel Başkanımıza olan güvenini göstermiştir. CHP, emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Ülkemizin ve bölgemizin, dahası çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği en doğru ellere emanet edilecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu duygu ve düşüncelerle, bizlere CHP coşkusu ve bayramını yaşatan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´na ve onu bu ziyaretinde yalnız bırakmayan saygıdeğer Genel Başkan Yardımcılarımıza en kalbi duygularla teşekkürlerimi sunuyor; Genel Başkanımızı ve parti yöneticilerimizi bağırlarına basan, bizleri onurlandıran tüm Zonguldaklılara şükranlarımı sunuyorum.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi