Ziyarette, GMİS Genel Başkan Yardımcısı Satılmış Uludağ, Genel Sekreteri Behzat Cinkılıç, Genel Mali Sekreteri Muharrem Sarıçam, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Osman Tutkun katıldı.
GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;Sizleri Sendikamızda görmekten mutluluk duyuyoruz. 9. Olağan Genel Kurulu sürecini sendikamızın geçmişine yakışır şekilde gerçekleştirdik. Bu süreçte gösterdiğiniz yakınlık ve destek için şahsınızda tüm emniyet teşkilatına teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.
İl Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak ise, &[#]8220;Önemli olan herşeyin Zonguldak´ta güvenli ve huzur içinde gerçekleşmesidir. Temel amacımız vatandaşımızın güveni ve huzurunu sağlamaktır. Sendikamızın burada bir ağırlığı var. Zonguldak için Sendika önemli bir unsur. Sivil toplum kuruluşlarının en önemlilerinden bir tanesi. Bu nedenle Sendika içindeki huzuru, biz kendi huzurumuz olarak değerlendiriyoruz. Bu süreçte elimizden gelen desteği gösterdik. Ama biz de sendika üyelerimize, işçilerimize, temsilcilerimize bize gösterdikleri kolaylıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni dönemin de sizlere hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi