MHP´de Orhan Korkmaz´dan boşalan Merkez İlçe Başkanlığı görevine İl Yönetim Kurulu Üyesi Okan Doğramacı getirildi. Merkez İlçe Yönetimi de büyük ölçüde kesinleşti. MHP&[#]8217;de bazı beldelerde yapılan atamaların ardından tepki gösteren Orhan Korkmaz Merkez İlçe Başkanlığı görevinden, dokuz belde başkanıyla birlikte istifa etmişti.


MHP&[#]8217;de Milletvekili Adaylarını belirleme sürecinde yaşanan bu olay farklı tartışmalara neden olurken Durdu Şen ismi öne çıkmış parti yönetiminin önemli bir bölümü eski İl Başkanı olan Durdu Şen ismine sıcak bakmamıştı.


Parti yönetiminde yapılan görüşmelerde bazı yönetim kurulu üyelerinin Durdu Şen konusundaki endişelerini paylaşması üzerine Şen isminden vazgeçilmişti.


Yapılan son toplantıda son kongreden bu tarafa İl Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Okan Doğramacı ismi üzerinde karar alındı. Durdu Şen ise ikinci başkan olarak yönetimde yer aldı.



KORKUTAN; PARTİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN


Söz konusu görevlendirmeyle ilgili Pusula&[#]8217;nın sorularını yanıtlayan İl Başkanı Mustafa Korkutan gelişmeler sonrasında böyle bir değişikliğe gidildiğini belirterek; &[#]8220;Yeni görevlendirme sürecinde farklı spekülasyonlara neden olabilecek tartışmalara meydan vermemek ve partimizin seçimlere tartışmasız bir şekilde hazırlanmasına daha fazla olanak sağlayabilmek adına arkadaşlarımızla birlikte Okan Doğramacı arkadaşımızın bu göreve getirilmesine karar verdik. Yönetim kurulumuzun görüşleri ve düşünceleri doğrultusunda alınan bu kararın ardından Okan Doğramacı arkadaşımıza ve oluşturulan Merkez İlçe Yönetimimize, yeni görevlerine atanacak belde başkanlarımıza ve yönetimlerine başarılar diliyoruz. Şimdi önümüze bakıp seçim çalışmalarına hız kazandırmamız gerekiyor. 12 haziran seçimleri hem ülkemiz hem yöremiz için kader seçimi olacak. Bu nedenle tüm yöneticilerimiz ve partililerimizle birlikte özlemini duyduğumuz dayanışmayı gerçekleştirmek ve başarmak zorundayız&[#]8221; dedi.



DOĞRAMACI; SORUMLULUĞU BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ


Göreve atanmasının ardından Pusula&[#]8217;nın sorularını yanıtlayan Okan Doğramacı ise kendisine gösterilen güvene teşekkür ederek, koordineli ve ekip çalışması ruhuyla bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye özen göstereceğini söyledi. Doğramacı; &[#]8220;İl Yönetimi içinde bu görevi başarıyla yapabilecek başka arkadaşlarımızda var. Benim bu konuda bir talebim olmamıştı. İl Başkanımız ve arkadaşlarımız böyle uygun gördü. 12 Haziran&[#]8217;daki seçimler öncesi önemli bir görev. Hızlı bir şekilde ekiplerimiz oluşturup çalışmalara başlayacağız. Ne yaparsak yapalım yardımlaşma ruhunu canlı tutmak benim için önemli. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışacağız. Bu süreçte tüm partililerimizin ve gönüldaşlarımızın, Zonguldaklıların desteğine ve çabasına ihtiyacımız var. Bizden önce görev alan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. MHP&[#]8217;nin 12 Haziran&[#]8217;da en iyi sonucu alarak Milletvekili çıkarması gerekiyor. Bu konuda ciddi bir planlama ile çalışmaya başlayacağız. Başkanımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi