CHP Zonguldak Milletvekili adayı Mehmet Haberal ile ilgili tartışmalar devam ederken Haberal&[#]8217;ın ekibi çoktan çalışmaya başladı. Mehmet Haberal&[#]8217;ın fotoğraflarının yer aldığı seçim araçları mahallelerde gezmeye başlarken internet paylaşım sitelerinde Haberal için hazırlanan seçim klibi dönüyor.


3.5 dakikalık klipte Haberal&[#]8217;ın farklı zamanlarda çekilmiş görüntüleri ve konuşmalarından öne çıkan sözleri kullanılmış. Görüntülerde ayrıca Haberal, ameliyathanede, çocuklarla, yabancı ülke temsilcileriyle, medyaya röportajlar verirken, Anıtkabir&[#]8217;de vatandaşlarla birlikteyken, Akademik törenlerde konuşurken, fidan ekerken görülüyor.


Klipte Haberal ile birlikte görünen en önemli siyasi simge ise KKTC eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş.


Haberal&[#]8217;lı klip CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile başlıyor ve klipte sürekli olarak Türk Bayrağı öne çıkarılıyor.


Klipte kullanılan mesaj ise; &[#]8220;Haydi Türkiyem Sandığa&[#]8221;


Halen Ergenekon davasından tutuklu bulunan Haberal&[#]8217;ın yaşadığı bu sürece ilişkin herhangi bir görüntü veya fotoğrafın kullanılmaması dikkat çekiyor.


Zonguldak&[#]8217;tan aday gösterilmesine karşın Haberal&[#]8217;ın klibinde yerele yönelik bir şey yok ancak kullanılan bir görüntü dikkat çekiyor.


O görüntüde Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi&[#]8217;nde gerçekleştirilen açılışta çekildiği anlaşılan görüntüde dönemin Rektörü Bektaş Açıkgöz ile birlikte, Dönemin Ak Partili Zonguldak Belediye Başkanı olan şimdilerde HAS Parti İl Başkanlığı&[#]8217;nı yürüten Secaattin Gonca dikkat çekiyor.


Klipte yine Dönemin Ak Parti İl Başkanı Celil Uzun ve o dönem Üniversite Vakfı Başkanı olan Ali Bahadır Mehmet Haberal&[#]8217;la birlikte aynı karede görülüyor.


Bu görüntünün dışında Zonguldak&[#]8217;la bağlantılı başka bir görüntü olmaması ise dikkat çekici.

Editör: Pusula Gazetesi