Ak Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Milletvekili ve birinci sıra adayı Yılmaz Tunç ve milletvekili 2. sıra adayı Uzman Doktor Seyfettin Kalay ile birlikte Ticaret ve Sanayi Odası&8217;nı ziyaret etti. Dün gerçekleştirilen ziyarette Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Toksöz, Yönetim Kurulu Üyeleri, TSO Meclis Başkanı Halil Çelen, bazı meclis üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Yaşar Arslan ve Merkez İlçe Başkanı Ünal Çil&8217;in yanı sıra çok sayıda partili hazır bulundu. Yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını ifade eden TSO Başkanı İsmail Toksöz, &8220;12 Haziran&8217;da yapılacak genel seçimler için adaylarımız belli oldu. Bütün siyasi partiler adaylarını tespit ettiler. Sayın Milletvekilimiz Yılmaz Tunç eski başhekimimiz Seyfettin Kalay ile beraber odamızı ziyaret ettiler. Kendileriyle istişare yaptık. Odamızı ziyaret etmelerinden dolayı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak kendilerine teşekkür ediyoruz. 12 Haziran&8217;da yapılacak genel seçimler Bartın&8217;ımıza hayırlı uğurlu olsun&8221; dedi.



Odamızın sesini daha güçlü duyuracağız


Ak Parti 2. sıra Milletvekili adayı Uzman Doktor Seyfettin Kalay ise &8220;11 Nisan&8217;da adaylarımızın belli olmasıyla beraber hemen seçim startını vererek sayın milletvekilimiz Yılmaz Tunç ile birlikte hızlı bir şekilde Bartın&8217;da görüşmelerimize Sayın Valimiz İsa Küçük beyi ziyaret ederek başladık. İnşallah bu ziyaretlerimiz bütün Bartın&8217;ı kapsayacak şekilde devam edecek. Bugün bizi ağırlamalarından dolayı Sayın Ticaret Odası Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki çalışmalarında meclise gittiğimizde sayın vekilimizle birlikte Ticaret Odamızın sesini daha güçlü bir şekilde duyurma adına elimizden geleni yapacağız. Bu noktada tüm Bartın halkını sevgiyle selamlıyorum. Yapılacak olan seçimlerin Bartın&8217;ımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum&8221; şeklinde konuştu.



Diğer partiler ve adaylarına başarılar


Milletvekili Yılmaz Tunç da, &8220;Bugün diğer milletvekili adayımız değerli Seyfettin Kalay bey ile beraber seçim çalışmalarına başladık. Önceki gün aday listesinin açıklanmasından sonra hemen il teşkilatımızda yaptığımız basın toplantısı ile halkımızın ve teşkilatımızın yoğun katılımıyla çalışmalarımıza başladık. Ardından halk ziyaretlerimiz oldu. Bugün de kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Ben 12 Haziran seçimlerinin ülkemize, milletimize ve Bartın&8217;ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekten bütün siyasi partilerimize de başarılar diliyorum. Bizim hedefimiz 2023. Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümünde Türkiye&8217;yi dünyanın ilk on büyük ülkesi arasında görmek için çalışacağız. Tabi bunun içerisinde şehirlerimizin kalkınması da var. Şu anda Bartın&8217;da yaşayanların hayal edemediği kadar ileri noktalara taşıyacağız&8221; dedi.



Halkımız AK Partiyi çok iyi tanıyor


Yılmaz Tunç &8220;Bartın öncelikle bir üniversite kenti olacak. 20 bin kişilik üniversite hedefimize hızlı bir şekilde koşacağız. Diğer alanlarda da çok önemli çalışmalarımız var. Bundan sonraki çalışmalarımız da devam edecek. Ben bundan sonraki süreçte milletvekili adayımıza ve diğer partilere de başarılar diliyorum. Bartın halkı Ak Partiyi çok iyi tanıyor. En ücra köşeye kadar yaptığımız hizmetleri biliyorlar. 4 yıllık milletvekilliği görevim süresince de hep halkımızın arasında olduk ve onların sorunlarıyla ilgilendik. 12 Hazirandan sonra 2 milletvekili birden, hem hukukçu hem sağlıkçı birbirimizi tamamlayarak Bartın&8217;ımızı çok daha ileriye taşıyacağız. Ben buna inanıyorum. Zaten ziyaretlerimizde de halkımızın gözündeki o ışığı görüyoruz ve bu ilgiye de çok teşekkür ediyoruz&8221; şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi