Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor. Dün Meşrutiyet Mahallesi Huzur Sokak çevresinde yapılan çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Akdemir, vatandaştan daha düzenli bir çevre için destek istedi.


Vatandaşla birlikte Zonguldak&[#]8217;ı güzelleştireceklerine inandıklarını ifade eden Başkan Akdemir, konuşmasında şunları söyledi:


&[#]8220;Daha önce buradaki düzensizliği tespit etmiştim. Sağ olsun ilgili müteahhit arkadaşımız bu konuyla ilgilendi ve yaptırıyor. Her vatandaşımızın evini önünün düzenli ve tertipli olmasını istiyoruz. Halka yakın olmak mükemmel bir şey. Mahalle sakinleri de buna adapte olursa şehrimiz daha da güzelleşecektir. İnşallah bizler bunu başaracağız. Çalışmaları yerinde görmek, vatandaşlarla birebir görüşmek bizim için çok önemli. Elimizden geldiğince her mahallemizin sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. İstiyoruz ki her yer düzenli olsun. Bu şehirde sadece ben değil hepimiz yaşıyoruz. Hep söylüyorum herkes kapısının önünü süpürse tertemiz bir çevreye sahip oluruz. Biz üzerimize düşen görevi elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan da bize destek olmaları konusunda ricada bulunuyoruz. Birebir mahallelere giderek halkımızın da gönlünü almış oluyoruz. El ele verip sorunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Zonguldak halkımız için mücadelemiz her zaman devam edecek.&[#]8221;


Editör: Pusula Gazetesi