Edinilen bilgiye göre, Zonguldak istikametinden Ereğli istikametine giden Mustafa K. idaresindeki 67 TE 785 plakalı otomobil, akaryakıt istasyonundan benzin aldıktan sonra karayoluna çıktığı esnada karşı yönden gelen Erkan Akdeniz (36) idaresindeki 67 LL 130 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Erkan Akdeniz, Emine Akdeniz (7) ve Emrullah Akdeniz (5) ile diğer otomobilin sürücüsü Mustafa K. yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler, 112 ve 155´i arayarak haber verdi. Kısa
sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılar Erkan Akdeniz ile çocukları Emine ve Emrullah Akdeniz´in hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, başından ve ayağından yaralanan Mustafa K.´nın yapılan kontrolde 212 promil alkollü olduğu belirlendi.
Benzin istasyonunun kamerasına da yansıyan kaza nedeniyle kapanan yol, araçların yoldan kaldırılması ile tekrar ulaşıma açıldı. Hurdaya dönen her iki araç ise belediye garajına kaldırıldı. Polis ve jandarmanın kazayla ilgili soruşturması sürüyor.
Editör: Pusula Gazetesi