Tülay Sert, CHP´nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal&[#]8217;ın, Antalya ziyaretinde yanından ayrılmadı. Baykal, Döşemealtı, Konyaaltı, Muratpaşa, Aksu ve Kepez´e gitti ve vatandaşlarla kucaklaştı. Oldukça neşeli görünen Baykal, esnaf ziyaretinde fırına ekmek attı, börekçide börek açtı. Tüm bu gezilerde Baykal´a Tülay Sert&[#]8217;in yanı sıra, CHP&[#]8217;nin diğer Antalya milletvekili aday adayları da eşlik etti.


ADAY ADAYLARI GÖLGE GİBİ TAKİP ETTİ


Ziyaret sırasında Tülay Sert, Baykal´ın adeta gölgesi oldu. Gittiği her yerde Baykal´ın koluna giren aday adayı Tülay Sert oldukça dikkat çekti. Akşam gazetesinden Mustafa Kozak´ın haberine göre, Baykal´ın yolda yürüdüğü sırada koluna giren, oturduğu her yerde hemen yanı başına oturan Sert´e geçen aralık ayında CHP rozetini de Kılıçdaroğlu takmıştı. Sert´in Baykal´ın ziyaretleri sırasında bir de özel fotoğrafçı tutup kendisini görüntülettiği öğrenildi.



TÜLAY SERT KİMDİR


Baykal´la kol kola yürüyen Antalya Milletvekili aday adayı Tülay Sert 1974 Zonguldak doğumlu. Evli ve iki çocuk annesi olan Tülay Sert, 1996´dan bu yana Antalya´da yaşıyor ve otomototiv sektöründe çalışıyor.

Editör: Pusula Gazetesi