Merkez ilçeye bağlı Serdar Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 160 adet fidan dikti. Orman Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan faaliyetler hakkında bilgiler veren Serdar İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf Ünal, etkinlikler kapsamında sınıf öğretmenleri Orhan Ateş&8217;in koordinasyonunda ormanların çevreye ve insanlara yararları konusunda öğrencilerin bilgilendirildiğini söyledi.


Öğrencilere bilgiler verildi


Bartın Çevre Orman Müdürlüğü&8217;nden gelen orman mühendisleri Umman Dede, Ömer Bilici ve teknisyen Mehmet Özdemir tarafından Orman Haftası kapsamında hazırlanan sunumların öğrencilerle paylaşıldığını belirten Okul Müdürü Yusuf Ünal, 110 fıstık çamı fidanının uygulamalı olarak öğrencilerle birlikte dikildiğini kaydetti.


Okul Aile Birliği 50 fidan sağladı


Okul Aile Birliği ile velilerin değişik meyvelerden oluşan 50 adet meyve fidanı ile kampanyaya destek verdiklerini anlatan Ünal, etkinlikler kapsamında düzenledikleri programa katılan Meteoroloji Müdürü Ahmet Gedik, İMKB Müdürü İsmail Ergün, TOKİ Müdürü Aydın Bilgin ile Çaydüzü İlköğretim Okulu Müdürü Kemal Atlı&8217;ya, öğrencilerine ve etkinliklere katılan herkese teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi